Voorzitter van de Ondernemers Federatie Schagen Hans Bouterse.
Voorzitter van de Ondernemers Federatie Schagen Hans Bouterse. (Foto: OFS )

Geen ondernemers van het jaar 2020 bij Ondernemers Federatie Schagen

SCHAGEN - Het bestuur van de Ondernemers Federatie Schagen (OFS) heeft, gezien de ontwikkelingen omtrent het COVID-19-virus en de onzekerheden die het met zich meebrengt, besloten om de bijeenkomsten die voor dit jaar gepland stonden, niet door te laten gaan. Het betreffen onder andere de Algemene Ledenvergadering en de Netwerkbijeenkomst, waar jaarlijks de ondernemers van het jaar gekozen worden.

Coronamaatregelen gooit roet in het eten

“De OFS acht het niet raadzaam om door te gaan met de voorbereidingen voor beide bijeenkomsten. Wij willen dat niemand risico gaat lopen. Daarbij is het bestuur van mening dat het niet gepast is om nu een verkiezing uit te schrijven”, aldus Hans Bouterse, voorzitter van de OFS. Volgens het bestuur van de OFS zal de ondernemersverkiezing niet het beoogde resultaat behalen, als dit in een andere vorm georganiseerd zal worden.

“Het is de bedoeling dat de genomineerde ondernemers en de uiteindelijke winnaars op een mooie manier de verdiende aandacht krijgen. Met de maatregelen die nu van toepassing zijn en voorlopig nog van kracht zullen blijven, zal dit niet op de wijze kunnen, waarop wij dat graag willen” geeft Hans Bouterse aan.

Ook de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering zal niet doorgaan. Deze wordt verschoven worden naar - hopelijk - het voorjaar van 2021. Met dit bericht wil het bestuur van de OFS ook alle ondernemers uit de gemeente Schagen uitnodigen om onderwerpen of thema’s aan te dragen die van belang kunnen zijn voor ‘ondernemend Schagen’. Dit kan per e-mail via info@ondernemendschagen.nl.