De boekverkopers van Plukker zijn klaar voor de feestmaanden. Inpakservice, bestellingen per telefoon, mail of webshop. Afhalen met voorrang.
De boekverkopers van Plukker zijn klaar voor de feestmaanden. Inpakservice, bestellingen per telefoon, mail of webshop. Afhalen met voorrang. (Foto: aangeleverd)

Unieke Corona Cadeauservice bij boekhandel Plukker

SCHAGEN- Boekhandel Plukker maakt zich op voor de feestdagen, voor vele winkels zijn dit de belangrijkste maanden van het jaar. Door corona wordt winkelen anders, maar bij boekhandel Plukker zijn ze creatief en zorgen ze ervoor dat klanten veilig hun cadeaus lokaal kunnen aanschaffen. Cadeaulijstjes kunnen worden ingediend en de boekverkopers van Plukker gaan ermee aan de slag.

Verruiming van openingstijden tijdens de feestdagen

Eigenaresse Margreet Plukker: ,,Natuurlijk maken wij ons zorgen over de verkopen in de komende maanden. Maar het belangrijkste is dat we iedereen veilig houden en toch persoonlijke service bieden. Dat kunnen wij met onze winkel van 850 vierkante meter, anderhalve meter afstand is geen probleem bij ons.”

Grote online aanbieder

De webshop van Boekhandel Plukker voorbereid op vele online bezoekers. “Boeken hebben een vaste boekenprijs dus het is niet zo dat het bestellen van boeken bij ons duurder is, dan bij de grote online aanbieders. Maar klanten moeten het ons natuurlijk wel gunnen, tot nog toe voelen wij ons gesteund door een trouwe clientèle.”

Schoencadeaus

Boekhandel Plukker gaat haar klanten vragen om op tijd aan de aanschaf van de Sinterklaas cadeaus te beginnen. Nu kan er rustig en met afstand worden gewinkeld. Het cadeau assortiment bij Plukker is al op voorraad, zoals ook de schoencadeaus. Dit is eerder dan voorgaande jaren, maar dat is dit jaar belangrijk in verband met de spreiding van de drukte.

Open avonden

Boekhandel Plukker geeft klanten de mogelijkheid om rustig te winkelen en zal daarom op vrijdagavond tot 20.00 uur openblijven , zaterdag tot 17.30 uur en elke laatste zondag van de maand. Als klanten door de week rustig willen winkelen kunnen ze het beste in de ochtend of einde van de dag naar Plukker komen. Dan is er alle ruimte.

Lokaal

Plukker benadrukt dat ze hoopt dat klanten beseffen hoe belangrijk het is om de aankopen te doen bij de lokale ondernemers naar het credo "we willen allemaal een gezellige binnenstad behouden”. Bij boekhandel Plukker doen ze er in ieder geval alles aan om de klanten persoonlijk en veilig te helpen. Zowel online als in de boekhandel in Schagen.