Op 4 november verwelkomt Jumbo Kooistra haar klanten

SCHAGEN - De nieuwe Jumbo Kooistra winkel aan de Langestraat 9 is vanaf 4 november open voor de inwoners van Schagen en omgeving. De Friese ondernemersfamilie Kooistra, die al negen Jumbo winkels in het noorden van Nederland bezit, vestigt de nieuwe winkel in het voormalige pand van de DekaMarkt. Klanten hebben in de nieuwe winkel volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment. De indeling van de winkel is ruim en overzichtelijk, waardoor mensen er gemakkelijk hun weg vinden. De winkel opent haar deuren om 9.00 uur.

Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer aan boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart (geldig t/m zondag 8 november). Directeur Erik Kooistra vertelt: “De nieuwe winkel is prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om klanten te laten ervaren wat de succesvolle Jumbo formule inhoudt: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Onze nieuwe winkel telt ruim 1.300 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Voor de fijnproevers

De nieuwe winkel biedt een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. Klanten hebben keuze uit allerlei culinaire en versbereide extra’s. Zo vinden echte fijnproevers er bijvoorbeeld verse maaltijden en pizza’s om thuis af te bakken. Daarnaast halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. De winkel heeft bovendien een uitgebreid vegetarisch en vegan assortiment. Op de visafdeling kunnen klanten zelf een bakje met verschillende soorten verse vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm, en kunnen zij bij de slagerij met grill-afdeling terecht voor vers vlees, zoals warme kip en spareribs.

Nét dat stapje extra

Colette Cloosterman-van Eerd, mede-eigenaar van Jumbo en als CCO verantwoordelijk voor Formule en Innovatie bij de supermarktorganisatie, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de opening: “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Schagen mogen openen. Ook hier doen we ons uiterste best om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes waarmaken.”

Jumbo Kooistra Schagen is 365 dagen per jaar open, de actuele openingstijden zijn te vinden op www.jumbo.com. Klanten kunnen gratis overdekt parkeren bij Jumbo Kooistra Schagen.