Bram Kruk met een prachtig boeket.
Bram Kruk met een prachtig boeket. (Foto: Aangeleverd)

Kerstbomenverkoop is reeds gestart

SCHAGEN - Van bloemen word je blij is een veel gehoorde uitdrukking. Dat geldt zeker als je koopt bij de bloemenstandplaats by Bram. De gezellige eigenaar Bram Kruk besloot na 40 jaar bloemenverkoop in Duitsland weer terug te gaan richting Nederland. Sinds september is hij en zijn team alweer een jaar in het stadshart van Schagen bezig en kan gezegd worden dat by Bram bloemen goed aangeslagen is in de omgeving. De bloemen zijn elke week weer Vers met hoofdletter V, dat is het geheim en er wordt daarnaast goed naar de klant geluisterd wat de wensen zijn.

Bloemenkraam Lief staat voor vers, verser, verst

De kerstbomen zijn direct in Denemarken besteld en worden vanaf 4 december tot aan de kerst verkocht aan de bloemenkraam. Ook kunnen de klanten vanaf 23.11.2020 elke dag telefonisch de kerstboom bestellen en Bram brengt ze persoonlijk GRATIS bij de mensen thuis. Bram: ,,Het zijn echte Nordmann Bomen van superkwaliteit! En wie ze koopt doet ook wat voor de gemeenschap. Van iedere verkochte Kerstboom gaat 2 euro naar de voetbalvereniging Schagen United.”

Wat verder nog opvalt op de Bloemenkraam by Bram is dat er een gigantisch assortiment aan bloemen soorten staan, ook prachtige boeketten in alle soorten en maten. Het is een lust voor het oog en dan de vriendelijkheid erbij maakt het een genot om er elke week je bloemetje te kopen. De plukboeketten zijn echt de runner op het moment en er zijn ook vele losse bloemen te krijgen. Met het advies van de vriendelijke Bram en team worden de mooiste creaties gemaakt

Kortom by Bram bloemen is het juiste adres voor mensen die in deze bijzondere tijd een bloemetje halen voor zichzelf, eenzamen, zieken of voor mensen die anderszins een bemoediging nodig hebben. Ook in rouwstukken en rouwboeketten is by Bram Bloemen gespecialiseerd. Bram Kruk en zijn team hebben door 40 jaar bloemenervaring heel snel naam gemaakt in Schagen en dat is te zien aan de vele blije gezichten die net een bloemetje hebben gekocht.


De bloemenkraam is elke vrijdag en zaterdag in Schagen van 7 tot 18 uur geopend. Telefonisch kan er ook elke dag bloemen besteld en bezorgd worden: bel direct by Bram via 06-82073440.