Anita van der Gulik
Anita van der Gulik (Foto: aangeleverd)

Kinesiologie bij pijnklachten, ga naar Praktijk Anita van der Gulik

DIRKSHORN - Anita van der Gulik is Kinesiologe in Dirkshorn. Zij begeleidt in haar praktijk mensen naar een betere gezondheid met als doel dat mensen weer vol van energie door het leven kunnen gaan. Mensen die bij haar komen hebben vaak al veel geprobeerd om van hun klachten af te komen.

Pijn is een signaal dat er een blokkade of een verstoord evenwicht is opgetreden. Het lichaam geeft op deze manier waarschuwingssignalen door. Vaak negeren we de eerste signalen en stoppen pas als we echt niet verder kunnen. Via de spiertest wordt direct aan het lichaam gevraagd naar de oorzaak van de pijn. Daarna kan er met een passende oplossing gewerkt worden naar een betere balans in het lichaam, waardoor de pijn kan afnemen.

Bij Kinesiologie wordt op diverse niveaus de gezondheid van de mens onderzocht. Zo kan pijn ontstaan zijn door een verstoring op fysiekniveau, emotioneel niveau of op biochemisch niveau. Anita behandelt diverse klachten in haar praktijk zoals schouder-, nek- en rugklachten, hoofdpijn, slaapproblemen, gevoelige darmen, (corona)stressklachten, vermoeidheid en voedingsgevoeligheid.

Nieuwsgierig naar de oorzaak van jouw pijn? Maak een afspraak en ontdek het zelf. Bel Anita op 06-2730 3224 of mail naar info@praktijkanitavandergulik.nl

Praktijk Anita van der Gulik
Massage en Kinesiologie
Schoolstraat 14, 1746 AP Dirkshorn