Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Familiebedrijf Groet Auto staat voor duurzaam, in auto-aanbod en service

NOORDKOP- Kies in een tijd van globalisering voor een bedrijf met lokaal gevoel. Een familiebedrijf pur sang dat tegelijkertijd over slagkracht beschikt: Groet Auto is van binnen ‘zacht’ qua dienstverlening en naar buiten toe zeer professioneel en innovatief.

'Wij kennen de markt door en door'

,,Wij zijn een autobedrijf waarin de klant zichzelf herkent”, vertelt gezicht van de zaak Arjan Groet. ,,Het profiel ruwe bolster, blanke pit: Wij staan voor een eerlijk advies, kunnen onszelf zijn omdat wij de markt door en door kennen en daar slim op inspelen.” Dit zijn geen loze woorden, want de feiten liegen niet: Groet Auto is al 44 jaar dealer in de Noordkop.

Onbetwist kwaliteitsbedrijf

Het bedrijf met vestigingen in Schagen en Den Helder is onbetwist als kwaliteitsbedrijf als het gaat om de merken Peugeot, Opel en ook Hyundai waarvan het voor de regio Den Helder ook al vijftien jaar dealer is. Om dat Zuid-Koreaanse merk uit te lichten: Hyundai maakte afgelopen jaar al naam met de nieuwe i10 en de Kona Hybrid en heeft nu twee nieuwe trendsetters qua duurzaamheid. Arjan Groet: ,,De i20 staat al in onze showroom, in januari hebben we ook de nieuwe Tucson.”

Daarnaast heeft Groet Auto tot 1 januari 2021 twee elektrische modellen, de Kona Electric en de Ioniq Electric, als scherp geprijsde blikvangers.

Profiteren van lage bijtelling

,,Daarbij profiteren klanten nu nog van 8% bijtelling, vanaf 1 januari wordt dat namelijk 12%”, besluit Arjan Groet.


Kijk voor meer informatie over Groet's Autobedrijven op www.groetauto.nl