Kay Broersen, Sem Broersen en Ilse Broersen zijn volop aan het plannen voor nu en de toekomst.
Kay Broersen, Sem Broersen en Ilse Broersen zijn volop aan het plannen voor nu en de toekomst. (Foto:by Broersen)

Kerstpakketten, kerstbomen en toekomstplannen by Broersen

WARMENHUIZEN - Normaal was er rond deze periode een tijd van rust op het bedrijf by Broersen. Alleen de boerderijautomaat was open voor wat appels, peren en eieren. Maar nu Kay en Sem volop bezig zijn om het bedrijf voort te zetten, wordt er volop ondernomen. Zo is het assortiment in de winkel uitgebreid met streekproducten en delicatessen én zijn er voor bedrijven al heel wat kerstpakketten samengesteld.

"In de oktobermaand bevonden wij ons in een testfase. De winkel was nog nooit open geweest in deze periode, maar we kunnen jullie verklappen dat het allemaal naar tevredenheid is gegaan. Het is natuurlijk een groot verschil met de drukte in het voorjaar, maar het wordt veel gewaardeerd door de klanten die ons bezoeken. Wij blijven open."

Kerstbomen verkoop

Ook voor kerstbomen kunnen klanten van de boerderijwinkel terecht by Broersen. Vanaf zaterdag 21 november zijn ze volop verkrijgbaar. Aan de verkoop heeft by Broersen een mooi doel gekoppeld. "Wij planten voor iedere verkochte kerstboom 5 bomen terug via Eden Reforestation Projects! Dit doen wij om zowel de leefomstandigheden als het klimaat in de armste gebieden ter wereld te ondersteunen. Wij vinden dit een mooie kerstgedachte. "

Kerstpakketten en relatiegeschenken

Om ook met kerst en andere feestdagen te genieten van de heerlijke producten van by Broersen, is het bedrijf al weer begon met het verpakken van kerstpakketten en relatiegeschenken. Na een proefdraai van vorig jaar, kan worden gesteld dat het een groot succes was. Tijd om deze trend door te pakken en er dit jaar weer volledig voor te gaan. Een pakket op maat? Dat kan natuurlijk ook. Stel zelf de producten samen en by Broersen maakt er een mooi pakket van volledig naar jouw wens.

Toekomstplannen by Broersen

In september 2019 is by Broersen gestart met het bedenken hoe het bedrijf verder ontwikkelt kan worden. Hiervoor zijn andere bedrijven bezocht, brainstormsessies aan vooraf gegaan en vooral veel tijd overheen gegaan. De eerste stappen van het meerjarenplan is om de huidige concepten van by Broersen verder door te ontwikkelen én het aanzicht van het bedrijf fraaier en groener te maken.


by Broersen | Dergmeerweg 30 | 1749 VA Warmenhuizen | www.bybroersen.nl


Kerstpakketten.
Afbeelding