Marloes Oudeman is volop bezig met de verbouwing van de keuken,
Marloes Oudeman is volop bezig met de verbouwing van de keuken, (Foto: pr )

Crowdfunding actie Thuisbij Schagen

SCHAGEN - Van half december tot eind maart 2021 wordt met vrijwilligers en vaklui hard gewerkt aan de opstart van Thuisbij, dagbesteding voor mensen met dementie en geheugenproblemen, locatie Platanenweg 20 in Schagen.

De steun voor dagbesteding Thuisbij is overweldigend. Vrijwilligers, investeerders en donateurs maken de opstart mede mogelijk. Voor de volgende projecten is een crowdfunding actie gestart, waarmee in de vorm van een lening of donatie, steun wordt gevraagd.

(Ver)bouw woning met ruime woonkeuken.

Tuinaanleg en beschoeiïng.

Zorgmeubilair en woninginrichting.

Auto voor vervoer cliënten.

Help Thuisbij Schagen

De financieringsbehoefte voor de opstart van Thuisbij Schagen is groot. De aankoop en het grootste deel van de (ver)bouw van de woning Platanenweg 20 Schagen is door de Rabobank en met eigen middelen gefinancierd. Voor de resterende financieringsbehoefte zoekt Thuisbij Schagen donateurs en investeerders. Per project is er een begroting gemaakt. De donaties hiervoor zijn nog niet dekkend. "We hopen dat meer mensen willen doneren.''

€ 35.000 (ver)bouw woning met woonkeuken, hiervoor is al € 10.134 gedoneerd.€ 52.000 zorgmeubilair en woninginrichting, hiervoor is € 6.000 gedoneerd. € 13.800 auto (aankoop en 3 jaar onderhoud), hiervoor is € 2.208 gedoneerd. Voor de tuinaanleg en beschoeiing is € 34900,- begroot.

Thuisbij Schagen vraagt om een bedrag over te maken naar bankrekening NL74 RABO 0358 3364 14 ten name van Thuisbij Schagen. Vermeld in de omschrijving alstublieft welk project u steunt en of u op de website vermeld wil worden. www.thuisbij.eu.

De verbouwing is al flink aan de gang.