Vier de kerstdagen in de tuin

BURGERBRUG - Zo tegen het eind van het jaar merken we dat juist ook nu het buitenkoken enorm populair is. Ook al zitten we in de wintermodus, veel mensen willen vanwege de huidige crisis naar buiten. Met buitenkoken kun je je hoofd leegmaken en een moment van rust vinden in alle hectiek. Wat dacht je van een heerlijke stoofpot? Maak een overheerlijk geurende Boeuf Bourguignon, een kleurrijke wintercurry of Goulash met een diepe volle smaak en geniet samen rondom het vuur en de pruttelende pannen.

Tijdens de feestdagen kun je dit jaar ook kiezen voor een winterbarbecue. Trek warme kleding aan en geniet gezamenlijk met het hele gezin, familie of vrienden buitenkoken in de tuin, met voor een ieder zijn eigen rol. Van "houtsprokkelaars", "roerders", "snijders", "pyromaantjes" en "koks", iedereen draagt zijn steentje bij.

Kom inspiratie opdoen bij Jansen & Jansen Buitenkoken in de Zijperpolder. Tijdens het Outdoor Winter & Kerst Shoppen kun je ook zelf aan de slag. Aankomende zaterdag 12 december is Jansen & Jansen open van 10.00 - 16.00 uur. Raak geïnspireerd door Buitenkook kachels, pannen, heksenketels, accessoires voor in de tuin, veranda en buitenkeuken.

Joke & Marjan van Atelier Kreatieve handen nemen leuke items mee zoals macramé, gehaakte items en mooie handgemaakte accessoires. En Ingrid neemt haar brocante en glas-in-lood creaties mee. Daarnaast wordt er een buitenkookkachel-set onder de bezoekers verloot. Meedoen? Kom dan zaterdag 12 december langs in de winkel en doe een briefje met je motivatie, naam, adres, tel. en email-adres in de heksenketel. Aan het eind van de dag wordt de winnaar bekendgemaakt. Mondkapje verplicht.