Wie heeft er een tip over Nora?
Wie heeft er een tip over Nora? (Foto: privé )

'Nora waar ben je?' Baasje Peter mist je ontzettend

CALLANTSOOG - Voor Peter Duin is het jaar 2020 dubbel verdrietig. Door corona is het jaar al anders dan normaal maar door het gemis van zijn geliefde hond Nora is sluit hij het jaar misschien nog meer verdrietig af.

"Peter is ontzettend verdrietig,'' vertelt Diana Sprenkeling. Zij is eigenaar van zorgboerderij Blij op de Boerderij, waar Peter werkt. Hier werken mensen met een lichamelijk / verst.beperking autisme ouderen.

Vermist sinds 16 oktober

"Peter Duin is onze klusjesman , en werkt bij ons twee dagen in de week. Peter is helaas zijn hond Nora uit het oog verloren, toen hij thuis werkzaamheden op het land verrichte . Dit was op 16 okt."

Doof

Na vele zoektochten speurhonden etc.is er geen teken meer van Nora vernomen. Wij gaan er dan ook nu van uit dat Nora is meegenomen. Het schrijnende aan dit verhaal is dat Peter doof is, hij heeft Nora kunnen roepen, maar als zij terug blaft, niet kunnen horen, ook niet wanneer zij in nood zou zijn.


Wie heeft berouw?

Nora is net 1 geworden en is een prachtige as kleurige labrador een prachtige jonge nog speelse hond. Zeer gewild nu in Corona tijd . Mocht zij in de buurt zijn had ze allang te zien zijn geweest zelfs de duinen zijn uitgekamd.

"We hopen dat degene die weet waar Nora is berouw krijgt en spijt zodat Nora terug kan komen bij Peter , hij heeft haar hard nodig in verband met zijn doof zijn. Of wanneer iemand opeens ziet dat vrienden of de buurman een nieuwe hond heeft een tip heeft voor Peter. "

Heeft u meer informatie? Laat dan een bericht achter op Jolanda Duin-Echelsheim.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding