Koop een kerstboom bij Welkoop.
Koop een kerstboom bij Welkoop. (Foto: pr )

Gratis gat bij aankoop van een kerstboom bij Welkoop ’t Rijpje

’T RIJPJE - Een gratis (boor)gat? Lees je dat nou echt goed? Ja, het is echt waar. Bij aankoop van een gezaagde kerstboom bij Welkoop ’t Rijpje wordt er gratis een gat in de stam geboord.

Verzorgingstips

Door het boren van een gat in de stam van de kerstboom past hij precies op de speciale kerstboomstandaards van Quicktreestand. Zo zet je de boom thuis binnen 1 minuut prachtig recht op. En er zijn nog meer voordelen. Want doordat er een gat in de stam zit, kan de boom beter water opnemen en blijft hij veel langer mooi. Zet de boom thuis eerst even buiten, op een beschutte plek in een emmer water, zodat deze zoveel mogelijk water op kan nemen. Zet de boom 1 dag voordat je hem op wilt tuigen een nachtje in de garage of bijkeuken zodat deze kan acclimatiseren. Staat de boom eenmaal in huis, geef deze dan genoeg water (met de speciale kerstboomvoeding die je gratis bij de kerstboom krijgt).

Bij Welkoop ’t Rijpje kun je terecht voor de mooiste bomen met of zonder kluit en van de soorten Nordmann, Omorika, Fraseri of Picea Abies.

Ieder jaar vroeger

Kon je een paar jaar terug de kerstbomen die voor 5 december verkocht werden nog op 2 handen tellen, nu vliegen ze ook voor 5 december de deur uit. Welkoop 't Rijpje is geopend van maandag t/m donderdag van 9 uur tot 17 uur. Op vrijdag van 9 uur tot 20 uur, op zaterdag van 9 uur tot 17 uur en op zondag van 11 uur tot 17 uur. Voor vragen bel 0226-390322.