Yoga & Meditatie met Kundalini.
Yoga & Meditatie met Kundalini. (Foto: aangeleverd)

Start 2021 met Kundalini Yoga & Meditatie

CALLANTSOOG - Vanaf volgende week, maandag 4 januari en donderdag 7 januari, starten weer de wekelijkse lessen Kundalini Yoga & Meditatie op een prachtige locatie met vloerverwarming, midden in natuurgebied het Zwanenwater van Natuurmonumenten in Callantsoog.

Dichterbij je eigen natuur

Het afgelopen jaar heeft ons laten zien dat verandering de boventoon voert en ook in 2021 zal dat aan de orde blijven. Daarvoor heb je een sterk zenuwstelsel nodig, en kwaliteiten zoals moed, uithoudingsvermogen, focus en zelfvertrouwen.

De lessen

“Zowel de natuur als Kundalini Yoga brengen je dichter bij je eigen natuur. De wandeling van en naar de leslocatie nodigt je daartoe al uit”, zo vertelt docente Nathalie Jagir enthousiast. Deze wandeling is het afgelopen jaar bij mooi weer verlengd, tot een meditatieve warming-up, waardoor deelnemers diep leren ademen in de frisse buitenlucht.


“Als je werkelijk veranderingen wilt realiseren in je leven, dan helpt deze vorm van yoga je op een heel directe manier. Kundalini Yoga & Meditatie werkt op het opheffen van blokkades op lichamelijk, mentaal en energetisch niveau. Zo kun je in je onderbewuste opruimen wat je belemmert en ruimte maken voor je werkelijke natuur”.

Lessen

De wekelijkse lessen zijn op maandag en donderdag avond zijn van 20.00 tot 22.00 uur, inclusief de gezamenlijke wandeling door het Zwanenwater vanaf de parkeerplaats en thee na afloop.

De eerste weken van januari zijn de live lessen online vanwege de huidige maatregelen. Je kunt deze eerste online lessen als proefles volgen. Daarna zijn de lessen weer in levenden lijve, uiteraard met de benodigde aanpassingen.

Ook is er elke laatste dinsdagavond van de maand een speciale online meditatie avond met open inschrijving. Ook zijn er mogelijkheden voor privé yoga coach sessies.

Aanmelden

Aanmelden voor een proefles kan telefonisch bij docente Nathalie Jagir op 06-21541907.


Kijk voor meer informatie op www.inspiratieplekaanzee.nl.