Albert van de Westelaken.
Albert van de Westelaken. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

Autoschade Westelaken; meer dan alleen een naam

DEN HELDER - Steeds meer mensen weten Autoschade Westelaken aan de Ambachtsweg 19a in Den Helder te vinden. Niet zo vreemd natuurlijk, want Westelaken is meer dan alleen een autoschadeherstelbedrijf en spuiterij.

Albert van de Westelaken startte in 2012 met zijn bedrijf voor autoschadeherstel. Naast het vakkundig uitvoeren van schadeherstelwerkzaamheden stelt Van de Westelaken desgewenst een officieel schadetaxatierapport op voor de verzekering. Tevens kan de klant er terecht voor kleine schades (spotrepair) of uitdeuken zonder spuiten.

Mooie optie

Door de jaren heen specialiseerde Albert zich op meer disciplines. Denk aan het overspuiten van keukenfronten. "Bij veel keukens laat op den duur de folie los. Of het kan zijn dat mensen hun keuken willen voorzien van een fris nieuw kleurtje. Overspuiten is dan een mooie optie", zegt Albert's vrouw Yvonne die ook meewerkt in de zaak. "Wie een vrijblijvende offerte wenst kan altijd een paar foto's van de keuken naar ons mailen."

Transpondersleutel

Al een aantal jaar kan de klant bij Westelaken terecht voor het kopiƫren van een transpondersleutel. Albert: "Er kwam steeds meer vraag naar sleutels met afstandsbediening. Voor het programmeren van de afstandsbediening hebben wij speciaal Advanced Diagnostics apparatuur aangeschaft. Door deze uitbreiding hebben wij onze entree/receptie aangepast met extra sleutels en machines. Alle transpondersleutels zijn binnen een dag klaar of klaar terwijl men wacht."

Voordeel

"Het voordeel is dat de klant bij ons voor de deur kan parkeren. Als wij de reparatie ter plekke kunnen uitvoeren dan kan de klant binnen wachten onder het genot van een kopje koffie."

Passende oplossing

Yvonne: "We denken te allen tijde met de klant mee en zoeken altijd naar een passende oplossing. Als we iets niet kunnen realiseren zullen we altijd eerlijk zijn naar de klant. Service en kwaliteit staan voor ons nu eenmaal hoog in het vaandel."

Meer informatie

Autoschade Westelaken, Ambachtsweg 19a, 1785 AJ, Den Helder. Bereikbaar via de email: info@westelakenspuiterij.nl of nog sneller via whatsapp: 0223769051.

www.westelakenspuiterij.nl