Tanja Houtenbos van Easyslim.nu.
Tanja Houtenbos van Easyslim.nu. (Foto: aangeleverd)

Hoe word je happy met je lijf?

(Advertorial)

DEN HELDER - Hoe word je happy met je lijf bij EasySlim.nu, gevestigd in Den Helder? "Door middel van behandelingen met een revolutionair apparaat verlies je vet en worden je spieren getraind. Als je naast de behandelingen op je voeding let, wordt er razendsnel resultaat geboekt. Als je niets aanpast duurt het iets langer", zegt Tanja Houtenbos van EasySlim.nu.

Tanja: "Het unieke van EasySlim.nu is dat jijzelf het tempo bepaalt. Je krijgt voedingsschema’s die bij jou passen en die je daardoor volhoudt. De resultaten worden wekelijks geëvalueerd. Ook worden er EasySlim.nu-producten verkocht die het afslanken vergemakkelijken."

"Ons sterke punt is, dat mensen niet een of ander crashdieet hoeven te volgen. Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel, terwijl het geavanceerde apparaat al het werk doet. Via ultrasound worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. Easyslim.nu is laagdrempelig, niet alleen voor mannen en vrouwen die fanatiek sporten en dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten en voor mensen die in een revalidatietraject zitten. Ook helpt het bij cellulitis en striae; de behandelingen trekken de huid namelijk mooi strak. Het apparaat doet het werk, terwijl je ontspannen ligt. Zo simpel is het", aldus een enthousiaste Tanya.

Intake

"Nieuwe klanten krijgen altijd eerst een intake en proefbehandeling. In het oriënterende gesprek bespreken we of jouw doel haalbaar is, hoeveel behandelingen daarvoor nodig zijn en in welk tempo je dat wilt doen." Hierna vindt de daadwerkelijke behandeling plaats met het apparaat. Tanja: "Je ligt ongeveer 40 minuten op de behandeltafel, onderwijl kun je bijvoorbeeld een boekje lezen. De meeste mensen ervaren het als ontspannend en het is 100% veilig. Er wordt aangetoond dat het werkt, middels metingen. Ben je niet minimaal vier centimeter kwijt? Dan is de proefbehandeling gratis. Enne... wil je strak in je bikini of badpak deze zomer? Maak dan snel een afspraak."

www.easyslim.nu, mail: denhelder@easyslim.nu of bel 06 125 11 739.

.