Lachen, gieren, brullen met een groepsuitje bij Educatief W.O.II Centrum in Medemblik.
Lachen, gieren, brullen met een groepsuitje bij Educatief W.O.II Centrum in Medemblik. (Foto: aangeleverd)

Familie- en bedrijfsuitjes oorlogsmuseum Medemblik

Iets leuks doen met elkaar? Meld je aan voor een familie- of bedrijfsuitje bij Educatief W.O.II Centrum in Medemblik. Word gastvrij ontvangen in het gezellige bruincafé met een kopje koffie en wat lekkers.


Het programma stellen jullie naar wens en binnen jullie budget samen. Zo kunnen jullie competitief beginnen met de W.O.II peddelbotenwedstrijd met een verkenningsopdracht. Het team wat de oplossing goed heeft en bij terugkomst als eerste het W.O.II luchtsirene-alarm aanslingert, heeft gewonnen.

Vervolgens ontdekken jullie het jaren ’40 dorpje en wat er in de oorlog in Medemblik en omgeving is gebeurd tijdens de speurtocht, volgens escaperoom-concept. Geschikt voor alle leeftijden. Ontcijfer hierbij codezinnen van radio Oranje, ontdek een verborgen kruipruimte en ga op zoek naar een geheime schuilzolder.

Tussen de activiteiten door worden jullie verzorgd van een lekker drankje en borrelhapjes.

Speel het ludiek W.O.II improvisatiespel (Hints) in de bioscoop-theaterzaal, waarbij woorden zoals bommenwerper, tijgeren, schuttersputje en babyboom uitgebeeld moeten worden.

Naast deze en nog meer unieke activiteiten is het ook mogelijk om in het museum te lunchen of dineren. Zo kunnen we voor jullie op originele W.O.II veldkeukens de 'Blauwe Hap' bereiden, waarvan we de geschiedenis ook uitleggen.


Meer informatie over de mogelijkheden? Kijk op www.educatiefwo2centrum.nl of bel 06-23975661. Beleef een onvergetelijke dag met elkaar en steun gelijk onze stichting.