Afbeelding
(Foto: Visit Wadden)

Lonely Planet magazine over de Wadden

Lonely Planet magazine maakt een bijzondere special over de Wadden. Deze week vallen de eerste exemplaren van het zomernummer van Lonely Planet magazine op de deurmat van de abonnees. Met een cadeautje: een Lonely Planet minimagazine over de Wadden. De special is door het team van Lonely Planet magazine in nauwe samenwerking met Visit Wadden gemaakt.


In het 36 pagina’s tellende magazine neemt Lonely Planet je mee op reis door dit schitterende UNESCO Werelderfgoed door middel van onder andere inspirerende wandelingen en gezellige weekendjes weg.

De Waddenspecial is een bijlage van het zomernummer van Lonely Planet magazine, dat nu in de winkels ligt. Daarnaast is de special binnenkort verkrijgbaar bij de regionale toeristische ondernemers en plaatselijke VVV’s.

Visit Wadden geeft een weekendje Wadden weg. Onder alle deelnemers verloten wij een compleet verzorgd weekend Wadden in het Noord-Hollandse kustgebied. Het bestaat uit 2 overnachtingen bij Charmehotel The Baron Crown in Huisduinen, Den Helder, 2 x uitgebreid ontbijt, Bierproeverij bij de Helderse Jongens, Lonely Planet minimagazine over de Wadden, 2 Waddentruien.

Hoe doe je mee? Ga naar rodi.nl en vul het formulier in en vertel op een originele manier waarom jij vindt dat je een weekendje Wadden verdient. De winnaar/es krijgt persoonlijk bericht.

Lezers van deze krant kunnen meedingen naar een verzorgd weekend Wadden in het Noordhollands kustgebied, aangeboden door Visit Wadden. Ga hiervoor naar rodi.nl

Meer over het Waddengebied vind je op https://www.visitwadden.nl/