Afbeelding
(Foto: Renata Jansen)

Vier de vakantie in zwembad Hoornse Vaart

ALKMAAR - Beleef deze zomervakantie een spetterend bezoek bij Zwembad de Hoornse Vaart in Alkmaar. Het zwembad is deze zomer 7 dagen per week geopend voor gezinnen met kinderen t/m 18 jaar en voor banenzwemmers. Daarnaast is er, in overleg met de vaste sporters, een gevarieerd aquafitness en lesprogramma samengesteld.

Deze zomervakantie opent zwembad Hoornse Vaart de deuren voor gezinnen met kinderen tot 18 jaar. Het Alkmaarse bad opent zowel de deuren naar het golfslagbad, het 25-meterbad, de waterspeeltuin als het instructiebad. Bij mooi weer wordt het instructiebad gesloten en openen de deuren naar het buitenbad. Bij super warm weer, warmer dan 25 graden, is het buitenbad zelfs extra lang geopend. In de zomervakantie is er iedere woensdag- en zaterdagmiddag gratis animatie.

Het 50-meterbad, populair bij banenzwemmers in de wijde regio, is iedere ochtend geopend en op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. In overleg met de abonnementhouders is een zwemles en aquafitness programma samengesteld met 5 dagen per week een gevarieerd aanbod aan lessen. Voor deze lessen kunnen deelnemers vooraf een plek reserveren om zeker te zijn van deelname. Geniet van een verfrissende duik en ga fit de zomer door!

Praktische informatie

Het 50-meterbad is geopend voor banenzwemmers, de overige baden zijn geopend voor gezinnen met kinderen tot 18 jaar. Kinderen zonder zwemdiploma dienen begeleid te worden door een volwassene. Tickets zijn te koop aan de kassa (online betalen) of via de website, www.hoornsevaart.nl.