Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Zomer in Outdoorpark Alkmaar

Deze zomer kan je in Outdoorpark Alkmaar deelnemen aan activiteiten onder begeleiding van instructeurs of met je ouders genieten van een zomerse picknick en zelf het park verkennen.

Outdoorpark Alkmaar is een groot en overzichtelijk, groen park wat verscholen ligt tussen de bomen achter zwembad Hoornse Vaart (Hertog Aalbrechtweg). Op het park staan heel veel vaste obstakels die je vaak als hindernis tegenkomt bij bekende mud- en obstacle runs. Als jij het Outdoorpark bezoekt kan je al die obstakels uitproberen. Lukt het jou om –met behulp van het touw- de Quarterpipe te bedwingen? En wie van jouw familie haalt droog de overkant bij de Tarzanswing over het water?


Outdoorpark Alkmaar biedt op woensdag- en zaterdagochtend in de zomervakantie, van 10.30 - 12.00 uur, een speciaal vakantieprogramma aan. Voor € 12,50 kan je meedoen aan het 'Shooting programma' of aan de 'Obstacle Survival'. Onder begeleiding van professionele instructeurs ga je het avontuur aan! Een leuk vakantie-uitje voor iedereen t/m 18 jaar.

Het ‘Shooting programma’ bestaat uit het onder begeleiding schieten met een echte handboog én Archery Tag, een combinatiespel met elementen uit het boogschieten, paintball en trefbal.

Tijdens de ‘Obstacle Survival’ neemt de instructeur de deelnemers gedurende 1,5 uur mee naar de uitdagende obstakels van Outdoorpark Alkmaar.

‘Family Picnic’ bij Outdoorpark Alkmaar

Het lekkerste en sportiefste familie-uitje van deze zomer: Met een goedgevulde picknickmand op avontuur in Outdoorpark Alkmaar. Je kunt kiezen uit een picnic van 13.30 tot 15.30 uur of van 15.30 tot 17.30 uur. Heb je wat gedronken en zit je buik even vol? Dan ga je op avontuur! Je mag zelf op ontdekkingstocht. Beklim de obstakels samen met je broer, zus, papa of mama. Doe je dat liever helemaal alleen? Dan kunnen de anderen natuurlijk ook heerlijk rustig bij de picknicktafel blijven zitten en van jouw kunsten genieten.

Voor de goedgevulde picknickmand inclusief toegang tot het park betaal je € 37,50 en dit is inclusief toegang tot het park. Er is ook een luxe variant met alcoholische versnapering voor de volwassenen (voor € 39,95). De mand is gevuld voor twee volwassenen en twee kinderen, maar extra kinderen kunnen altijd bijgeboekt worden!


Meer informatie

Voor een bezoek aan Outdoorpark Alkmaar is reserveren verplicht. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het Outdoorpark is het leukst voor kinderen vanaf 8 jaar omdat zij dan zelf al veel obstakels kunnen bedwingen. Maar met hulp komen de jongeren kinderen ook een eind. Omdat er ook veel waterobstakels zijn, is er veel water bij het park te vinden. Kinderen zonder A-diploma mogen dan ook niet onbegeleid rondlopen. Informatie over het zomerprogramma is te vinden op www.outdoorparkalkmaar.nl/vakantie, informatie over de picnic op www.outdoorparkalkmaar.nl/picnic.