Carmen Luttik, afgestudeerd Docent Performing Arts aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts
Carmen Luttik, afgestudeerd Docent Performing Arts aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts (Foto: aangeleverd)

Musical Zomerweken van start

EGMOND-BINNEN - Heb jij of heeft jouw kind altijd al willen dansen, zingen of acteren? Dat kan gewoon nu, want in Egmond-Binnen aan de Noordvelderweg 5 starten de Musical Zomerweken 2020. In zo'n week krijgen kinderen - in de leeftijdscategorie van acht tot en met vijftien jaar - vier dagen lang van half tien tot vier uur zang-, dans- en acteerlessen. Het slotakkoord wordt gevormd door een presentatie op dag vier. Alle kinderen zijn welkom.

Unieke kans om talent te ontwikkelen

De weken zijn opgedeeld per groep (in de groep waar de deelnemer afgelopen jaar in zat): week 1 bestaat uit groep 5 en 6 en is van 13 tot en met 16 juli. Week 2 is het eveneens de beurt aan groep 5 en 6 en dat is van 20 tot en met 23 juli. Groep 7 en 8 gaan aan de slag in week 3 (27 tot en met 30 juli) en week 4 ( 3 tot en met 6 augustus). Voor de eerste en tweede klas van het voortgezet onderwijs is dat week 5 (10 tot en met 13 augustus) en week 6 (17 tot en met 20 augustus). Week 6 is onder voorbehoud wegens begin scholen.

Altijd al willen dansen, zingen of acteren?

Docent

De lessen worden voornamelijk gegeven door Carmen Luttik. Afgestudeerd Docent Performing Arts aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Vanaf groep 7 en 8 komt daar ondersteuning van Victor Swank bij, bekend choreograaf van Avro Junior Songfestival. Inschrijven kan voor een bedrag van 90 euro voor groepen 5/6 en 105 euro voor groep 7/8 en hoger.

Aanmelden of meer informatie? Graag bellen naar 06-20598201

Heb jij of heeft jouw kind altijd al willen dansen, zingen of acteren?