Afbeelding
(Foto: Peter van Aals)

Bewegen in het nieuwe normaal

ALKMAAR - Sporten stimuleert de vitaliteit, weerbaarheid en de ontwikkeling van iedereen. Daarnaast blijft sporten natuurlijk ook gewoon leuk en uitdagend om te doen. Om u daarbij nog meer van dienst te zijn, gaat Victorie Plaza vernieuwen en haar aanbod uitbreiden.

Kom bewegen bij Victoria Plaza

Onze Fitness delen we in met specifieke zones: een functionele zone voor vrij trainen, een grote kracht zone en een cardio zone. HiiT trainingen worden aangeboden in onze nieuwe HiiT zaal. Met gerichte trainingsprogramma’s, altijd beschikbaar in de app op je mobiele telefoon, helpen we je effectiever en diverser te trainen. Onze fitness instructeurs zijn er om het uiterste uit jezelf te kunnen halen. Ons succesvolle circuittrainingsconcept eGYM wordt uitgebreid met nieuwe toestellen. Minder tijd om te sporten; toch fit en vitaal in 30 minuten! EGYM biedt daarnaast een specifiek trainingsprogramma om je weerstand te vergroten. Met Immunity Boost schakel jij actief je spieren in als immuun booster.

eFle-xx

Nieuw zijn onze eFle-xx apparaten. Gebaseerd op de principes van yoga en de laatste inzichten uit de medische trainingstherapie, voorkomt en corrigeert eFle-xx verkeerde houdingen. Velen van ons brengen maar liefst 8,5 uur per dag zittend door. Veel zitten is schadelijk voor ons lichaam. Naarmate we ouder worden passen onze spieren zich aan deze verkeerde houding aan. Efle-xx biedt eenvoudige oefeningen waarbij de spieren specifiek worden getraind in lengte en worden versterkt. Net als bij eGYM worden de apparaten persoonlijk op jouw ingesteld en train je in een circuit. Het eFle-xx trainingsprogramma is ook perfect te combineren met de eGYM krachttraining om maximale resultaten te behalen.

Nieuw jasje

Victorie Plaza blijft staan voor veilig, verantwoord en professioneel trainen. We hebben in de nieuwe opstelling gekozen voor een ruimere opzet om nog fijner te kunnen sporten. Wij verwachten 17 augustus geheel vernieuwd te zijn, ons team staat klaar om alle nieuwe faciliteiten te laten zien. Kom langs en ontdek de vele mogelijkheden die Victorie Plaza jou biedt!

Meer weten: victorieplaza.nl