Zeer goede sfeer en persoonlijke begeleiding
Zeer goede sfeer en persoonlijke begeleiding (Foto: Aangeleverd)

De hele zomer door sporten

REGIO - Bij GezondOud kun je het hele jaar door sporten op de mooiste plekken in de natuur. Zo sporten zij wekelijks met gezellige groepen in het Noord Hollands Duinreservaat, de Schoorlse Duinen en de Oosterhout. De trainingen worden gegeven door professionele trainers waarvan het merendeel een fysiotherapie achtergrond heeft.

Sporten in de buitenlucht; lekker, gezellig en ook nog eens erg gezond

Tijdens de trainingen wordt gewerkt aan de conditie, de stabiliteit, de mobiliteit en doen we diverse spierversterkende oefeningen met weerstandsbanden of lichaamsgewicht. De trainingen zijn lekker inspannend maar ook oergezellig. Want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Zeer goede sfeer en persoonlijke begeleiding

Wat ons het meest opvalt aan de trainingen van GezondOud is de onderlinge sfeer en de persoonlijke begeleiding. Er wordt erg goed gekeken naar wat men nodig heeft en belangrijk vindt. Er wordt gesport in groepen van maximaal 15 deelnemers en alle RIVM-richtlijnen worden gerespecteerd. Binnen de groep kan iedereen deelnemen op zijn eigen niveau. De trainers zorgen ervoor dat je op de juiste manier wordt uitgedaagd. Na afloop van de training wordt er onder elkaar nog een kopje koffie gedronken op het terras van de nabij gelegen horeca gelegenheid.

Ben je nieuwsgierig geworden en vind je het leuk om een keer een gratis proefles te volgen?

Kijk voor meer informatie op www.gezondoud.nl of bel 06-53837045