Kom langs tijdens de actie-tiendaagse.
Kom langs tijdens de actie-tiendaagse. (Foto: VINCENT DE VRIES)

Veel voordeel bij Sanisale en Keukensale

DEN HELDER/SCHAGEN – Profiteer van de 100% Sale Dagen en vele cadeaus bij zowel Sanisale als Keukensale in Den Helder en Schagen. Raak geïnspireerd in de prachtige, ruim opgezette showrooms vol sanitair en keukens, waar je terecht kunt voor de aanschaf van een nieuwe badkamer of keuken. Zowel Keukensale als Sanisale in Den Helder en Schagen introduceren de 100% Sale Dagen! Een speciale actie 10-daagse met hoge kortingen, mooie prijzen en geven zowel Keukensale als Sanisale een gratis keuken en badkamer weg !

Bij Keukensale.com en Sanisale.com bent u verzekerd van persoonlijke aandacht. Dat begint zodra u de showroom binnenstapt. Met een lekker kopje koffie neemt u de mogelijkheden door met de adviseur. Als u de maten van de keuken, badkamer of toilet bij u heeft, kan er direct vrijblijvend een 3D ontwerp gemaakt worden. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw budget en uw wensen.

Klanten blij maken werkt

In tegenstelling tot andere grote keuken- en sanitair aanbieders werkt Keukensale.com en Sanisale.com alleen met lokale ondernemers. ‘En juist dat zorgt ervoor dat wij exact begrijpen dat je net dat stapje extra moet zetten in je dienstverlening’ leggen Bon en Martin uit. ‘Gelukkig is dat ook wat onze klanten zo waarderen en dat zie je weer terug in de onze reviews op bijvoorbeeld Trustpilot of op onze wall of fame in winkel’.

Actie 10-daagse

De hele maand kunt u bij Sanisale en Keukensale al profiteren van hoge kortingen. Bij een keuken een korting van 20% op aanrechtbladen, 30% korting op kasten & fronten en 50% korting op inbouwapparatuur. Bij een badkamer een korting van 20% op tegels, 30% korting op badmeubels en 50% korting op douchecabines, maar tijdens de actie 10-daagse komt hier bij beide filialen nog eens 5% extra korting bovenop. Elke klant die tijdens de actie 10-daagse een keuken of badkamer koopt mag draaien aan het rad van avontuur met daarin mooie prijzen als een keukenmachine, JBL Speakers, Boretti BBQ’s, Samsung TV’s en Fietsen. Ook verloot Keukensale en Sanisale tijdens de actie 10-daagse een gratis Keuken ter waarde € 7.500,-. en een badkamer ter waarde van € 5.000,-.

Totaalconcept

Keukensale.com is net als Sanisale.com gevestigd in één vestiging. Hét totaalconcept voor een ruime keuze aan toiletten en tegelvloeren tot een volledige badkamer en een zelf samengestelde keuken.

Acties

Kijk verder op in deze krant en in de showroom naar de spectaculaire acties! Kom langs in de showrooms aan de Energieweg 11 op het Ravelijncenter in Den Helder en de Witte Paal 241a in Schagen en vraag een gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp of offerte aan voor uw ultieme droomkeuken of badkamer.