Afbeelding
(Foto: Archieffoto RM)

Doet & Ontmoet in de Oude School

WIERINGERWAARD - De organisatie van Doet & Ontmoet verwelkomt belangstellenden maar wat graag in de maand november in de Oude School in Wieringerwaard.

Alle activiteiten worden volledig coronaproef georganiseerd

Op 5 november is een vrijwilliger van Wonen Plus Welzijn present. Wie vragen heeft over het gebruik van laptop en tablet is van harte welkom. Vrijwilligers zitten klaar om iedereen met een vraag te helpen.

Vragen

Ook Miranda van Incluzio is deze dag aanwezig om vragen te beantwoorden. Op deze dag wordt tevens het zogenaamde dobbelfitspel gespeeld. 12 november staat in het teken van een gezellige bingo. Sluit gezellig aan, iedereen is welkom! Bijdrage voor de prijsjes bij de Bingo bedraagt € 1,00.

Ook op 19 november staan ICT vrijwilligers klaar. Tevens worden kerstkaarten gemaakt. Anja van Oosten helpt hierbij en neemt de materialen mee.

Lekkers

26 november staat in teken van het maken van iets lekkers voor bij de koffie of thee. In overleg worden spelletjes gespeeld als Yatzee, vragenspel, Pim Pam Pet of puzzelen met elkaar.

Iedereen is van harte welkom bij de activiteiten van Doet & Ontmoet in de Oude School aan de Populierenlaan 23a in Wieringerwaard.