Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Kerstmarkt in coronatijd

WIERINGERWERF - De corona heeft ons in zijn greep maar dat wil niet zeggen dat er niks meer kan. Anneke Roza gaat de deuren van haar kerstmarkt openen in november. Een kerstmarkt voor de kleine beurs met veel leuke dingen die er te verkrijgen zijn.

Alle inkomsten gaan naar Kika of De Opkikker

Zoals kerstballen in de vorm van gebakjes of leuke slingers. Groene, roze en diverse kleuren ballen liggen in mandjes te wachten om gekocht te worden. Kerstserviezen kransen en kerst knuffeltjes: het is een lust voor het oog. De kerstmarkt van Anneke is deze maand open op afspraak. Dit heeft met de corona te maken. Samen wordt gezocht naar een geschikte tijd om langs te komen en te kijken. En juist door de corona is Anneke bereid alle dagen van week gasten te ontvangen om iedereen de kans te geven iets te kopen.

Alle inkomsten van de kerstmarkt gaan naar Kika of De Opkikker. Wel is het de bedoeling dat het allemaal op afspraak gaat. Er komt regelmatig nieuw materiaal bij en dat maakt het zo gezellig. Een sfeervol muziekje op de achtergrond maakt het compleet. Kijk ook even bij haar antroposofische poppenverzameling en poppenwagentjes. Er zitten enkele mooie oude tussen, niet voor de verkoop maar wel leuk om te zien. Een afspraak is te maken via 0647019964. Het adres: Oom Keesweg 22 Wieringerwerf. Er is genoeg parkeer ruimte en de entree is vrij.