Joost Wijnker en Dennis Zuurbier van W&Z! Hypotheken Verzekeren
Joost Wijnker en Dennis Zuurbier van W&Z! Hypotheken Verzekeren (Foto: pr )

W&Z! Hypotheken Verzekeren is klaar voor de toekomst

NIEUWE NIEDORP - Vanaf november zijn wij met ons financieel advies kantoor gevestigd aan Hoefje 29 in Nieuwe Niedorp. Wij staan klaar voor onze klanten om zekerheid te bieden in tijden van onzekerheid. Met deze stap zijn wij klaar voor de toekomst.

Joost Wijnker: ”In 2017 hakte ik de knoop door en besloot na 20 jaar vast dienstverband om als zelfstandig verzekeringsspecialist verder te gaan. Onder de naam Joost Wijnker verzekeren en Meer maakte ik een vliegende start. Al snel bleek het teveel om alles in mijn eentje te kunnen bolwerken. Ik benaderde Dennis Zuurbier om de hypotheekpoot voor zijn rekening te nemen.

Het team

Dennis werkt al jaren als hypotheekadvisieur en kent de klappen van de zweep. Bovendien spreekt hij net als ik de taal van onze klanten. Dennis werkt een aantal dagen vanuit Nieuwe Niedorp en is ook regelmatig te vinden in de kantoorlokatie aan de Laat In Alkmaar”. Verder bestaat het team van W&Z! uit Larissa en Dolores. Larissa ondersteund Joost met alle verzekeringszaken.

Eerlijk en laagdrempelig

Dolores is een hypotheekspecialiste die zelfstandig adviseert. Dennis Zuurbier, ”De W&Z! visie en doelstelling: Een duidelijk en eerlijk verhaal, laagdrempelig, vakkundig en met beide voeten op de grond.

Interesse?

Dus als u interesse of informatie nodig heeft? Bel of mail dan maken wij een afspraak voor vrijblijvend verzekerings- of hypotheek advies”.