Denise Moerland.
Denise Moerland. (Foto: aangeleverd)

Zwangerschap en kind & jeugd

TUITJENHORN - "Wist je dat jullie als (aanstaande) ouders de gezondheid van jullie toekomstige kindje al kunnen beïnvloeden voor de bevruchting! Wat er wordt gegeten en gedronken (ja, ook door de aanstaande vader) is hierbij van belang", zegt Denise Moerland van Growth dietistenpraktijk.

Inkijkje in afwisselend werk van de (kinder)diëtist

"Dit is ook precies de reden dat ik stellen op mijn spreekuur ontvang en voedingsadviezen geef nog voor de daadwerkelijke zwangerschap. Helaas loopt een zwangerschap soms minder soepel dan gepland, denk aan: overmatig braken, zwangerschapsdiabetes en een te snelle of langzame gewichtstoename, ook dan kan een (kinder)diëtist ondersteuning bieden. Ook baby’s, kinderen en jongeren zie ik in de praktijk. Denk hierbij aan een koemelkallergie, overgewicht, afbuigende groeicurve, moeilijke eters en ontlastingsproblemen. Maar ook het bevorderen van een gezonde leefstijl in bredere zin. Zo stond ik deze week vier keer voor de klas in het basisonderwijs om de kinderen spelenderwijs te leren over het belang van water drinken."

"Benieuwd wat ik voor jou of jullie als stel/gezin kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op via: E info@denisemoerland.nl, T 06-58823354, www.denisemoerland.nl."

Ook voor workshop-, gastles- en cursusaanvragen voor scholen, bedrijven en andere organisaties.