Coos de Wit van cateringbedrijf Haantje de Voorste is klaar voor de feestdagen.
Coos de Wit van cateringbedrijf Haantje de Voorste is klaar voor de feestdagen. (Foto: pr )

Haantje de voorste pakt uit met Kalkoen deze Kerst!

SCHAGERBRUG - Stilzitten is geen optie voor het team van cateringbedrijf Haantje de voorste uit Schagerbrug. Liever zetten zij de schouders eronder. Ze zijn er dan ook klaar voor. Klaar om de maand december groots uit te pakken met Kalkoen, kerstbuffetten en cadeautjes van de zaak.

“De afgelopen periode was een bijzondere tijd waarin hoop en vrees elkaar afwisselden” vertelt eigenaar Coos de Wit. “Van een cateringbedrijf met tientallen medewerkers en een propvolle agenda gingen we naar nagenoeg niets. Stilzitten is echter nooit een optie geweest en achter de schermen zijn we dan ook volop doorgegaan. Zo is de website aangepakt én hebben we dat wat wel kan op een rij gezet."

Voor iedereen

“Zo hebben we een aantal nieuwe productlijnen opgezet voor dit moment,” gaat Coos verder. “Productlijnen die stap voor stap, bij elke verdere versoepeling van de maatregelen, uit te breiden zijn naar groter en meer. Zo bieden wij een uniek online bestelsysteem aan, waarbij gasten zelf hun buffet kunnen samenstellen. Bij elke bestelling geven wij giftcards voor de nieuwste films cadeau. Genieten van het buffet én de nieuwste films met het hele gezin.”

Maar er is meer. Zo is Coos een groot liefhebber van kalkoen. Hij mag zichzelf specialist noemen als het gaat op het bereiden van dit typische kerstgerecht. “Bij kerst hoort kalkoen. Simpel zat. En dan wel een echte, biologische kalkoen en gewoon de lekkerste. Op de vernieuwde website kan iedereen de eigen kalkoen kiezen en samenstellen. De grootte, het gewicht, de vulling, we hebben keuze genoeg. En kom je er niet helemaal uit? Mail of bel gewoon voor advies op maat zodat de kalkoen precies jouw smaak heeft.”

Voor bedrijven

Voor bedrijven heeft Haantje de voorste hét ‘Kerstdinerpakket’ bedacht. Coos: “Elke medewerker kan zelf aankruisen welk diner hij of zij tijdens de Kerstdagen met het gezin of vrienden wil eten. De baas trakteert. En team Haantje de voorste regelt de rest. Het is mooie blijk van waardering van de werkgever en een extra waardevol dik verdiend genietmoment voor de medewerkers.”

30 jaar Haantje de voorste

Het jaar 2020 zou hét jaar van Haantje de voorste worden met onder andere een grootse viering van het dertig jarige jubileum. Coos: "Geen groots feest, maar wie jarig is trakteert en dat kan altijd. Daarom geven we bij elke bestelling een cadeau. Onze eigen jubileumwijn waarmee we graag mee proosten en iedereen fijne feestdagen wensen!” Bezoek de geheel vernieuwde website www.haantjedevoorste.nl en laat je verrassen en verleiden.