Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Lichtpuntjes in winkelcentrum Anna Paulowna

Het is alweer een jaar geleden dat in winkelcentrum Anna Paulowna een X-Mas Shoppingnight werd georganiseerd door de lokale ondernemers. Een zingende kerstman, glühwein, verse oliebollen, kerstbomen, erwtensoep, fraaie kerstverlichting, er werd veel uit de kast getrokken om het winkelend publiek de kerstsfeer in het winkelcentrum zoveel mogelijk figuurlijk, maar dus ook letterlijk te laten proeven.

Dit jaar is de situatie aanzienlijk anders ten opzichte van vorig jaar. Helemaal na de meest recente maatregelen waarbij ook veel ondernemers van het winkelcentrum Anna Paulowna worden geraakt. Desondanks zijn de kerstbomen ook nu aanwezig, zelfs met ballen en slingers versierd en brandt de fraaie kerstverlichting eveneens weer volop, zodat er in deze sombere tijden toch nog enigszins gesproken kan worden van de nodige lichtpuntjes.

Mogelijkheden

Waar er helaas veel ondernemers hun winkel of bedrijf tijdelijk hebben moeten sluiten, zijn er gelukkig ook ondernemers die wel open mogen blijven. Daarbij zijn er bij menig ondernemer bij wie de deur per afgelopen dinsdag 15 december dicht bleef, wel mogelijkheden om de consument alsnog te voorzien in de behoefte. Deze winkels zijn vaak op meerdere manieren te benaderen, zoals bijvoorbeeld via hun website, facebook, instagram of whatsapp. Hiernaast behoren e-mail en bellen nog altijd tot de mogelijkheden om te informeren wat de betreffende winkel in deze situatie voor de klant kan betekenen.


Kortom, genoeg mogelijkheden om de lokale winkels ook in deze tijden te ondersteunen! Namens winkelcentrum Anna Paulowna: fijne feestdagen, een voorspoedig 2021 en blijf gezond!


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding