Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

The Irish Cottage zorgt voor THUIS lekker eten

OUDE NIEDORP - "Nu de tweede lockdown langer gaat duren hebben wij besloten om net als zoveel andere bedrijven de TAKE AWAY invulling te geven. We missen de gasten, het contact, het koken, de reuring en nog zoveel meer", aldus Edward, Paul, Marian van The Irish Cottage.

'We zorgen voor een Christmas at Home'

"Daarom hebben wij de volgende activiteiten ontwikkeld. Elk weekend zorgen wij voor een mooi drie- of viergangenmenu met keuzes. Met een duidelijke beschrijving kunt u dit menu eenvoudig thuis afmaken en serveren op restaurantwaardig niveau."

"Van woensdag tot en met zondag kunnen er ook heerlijke pubgerechten besteld worden. Klaar voor meteen gebruik. Ook is er gelegenheid voor Koffie To Go. Natuurlijk kan daar een lekkere plak huisgemaakte tulband of een huisgemaakte scone bij besteld worden. Ook voor thuis! En we zorgen voor CHRISTMAS at HOME. Een mooi vijfgangen kerstmenu voor eerste en tweede kerstdag. En u kunt ook zelf uw buffet samenstellen met tal van losse gerechten voor eerste, tweede en derde kerstdag."

"Op de website staan alle items duidelijk beschreven en is de mogelijkheid om simpel uw bestelling door te geven. Van woensdag tot en met zondag is er tussen 11.00 en 19.00 uur gelegenheid voor koffie To Go en afhaal volgens de voorschriften. Als u vragen heeft bel gerust of stuur een mail. Wij hopen elkaar in de komende tijd weer (op afstand) te zien. Wij wensen u prettige kerstdagen en een gezond 2021."

Edward, Paul, Marian en medewerkers van The Irish Cottage www.theirishcottage.nl, info@theirishcottage.nl Verlaat 4. Tel. 0226 421486.

Afbeelding