Service en bezorging 2.0 bij Knuwer Jeans.
Service en bezorging 2.0 bij Knuwer Jeans. (Foto: aangeleverd)

Knuwer Jeans on Tour en 10 euro per jeans korting tot en met 19 januari

SCHAGEN - "In de begin jaren van Knuwer jeans kwam mijn vader rondom en in Schagen bij ieder thuis om te venten met zijn collectie. Zo is de basis ontstaan van Knuwer Jeans, met bezorging aan huis. Hoe bijzonder is het dat wij nu na 65 jaar dit principe weer over nemen. Terug naar de roots, maar dan 2.0. Binnen een straal van 20 km rondom en in Schagen bezorgen wij gratis,'' aldus Knuwer Jeans.

De medewerkers van Knuwer Jeans staan voor u klaar. "Mocht u met de kerst of om een andere reden iets nieuws nodig hebben bel of mail ons wat u wilt en wij kunnen uw vertrouwde jeans en of tops bij u bezorgen. Of we komen langs met een selectie broeken, overhemden, truien of jas. Eventueel wachten wij in de auto voor uw huis, zodat uw rustig kan passen. Betaling gaat via een digitaal betaalverzoek dat u van ons ontvangt of contant."

Tip van Knuwer Jeans

Dat er veel niet kan, betekent niet dat we er slonzig uit moeten zien met kerst. Daarom biedt Knuwer Jeans deze service. En een tip voor de kerst, mooie Levi’s boxers, leuk voor onder de boom. "Wij bezorgen deze en pakken het voor u in. Succes gegarandeerd." Kijk op de facebook site ( Knuwer Jeans) voor een dagelijkse update van de collectie. Voor een virtuele rondleiding of bezorging kunt u ons mailen of bellen.

De beste wensen

Heeft u niets nodig, of wacht u liever totdat we weer regulier open zijn dan zien wij u graag weer terug in het nieuwe jaar. "Uiteraard wensen wij u fijne feestdagen en een happy blue jeans year in 2021, maar vooral wensen wij u alle goeds toe in goede gezondheid.''


E mail: Knuwerjeans@ziggo.nl of mobilenummer 06 - 41 83 83 13. Knüwer Jeans SchagenMolenstraat 5. 1741 GJ Schagen (0224-212764)=doorgeschakeld.