Gratis cholesterol-check bij DA

ALKMAAR - De komende weken staan weer geheel in het teken van uw gezondheid bij Drogisterij Veul. Daarom kunt u op donderdag 6 augustus, vrijdag 7 augustus, dinsdag 11 augustus en vrijdag 14 augustus bij DA Drogisterij Veul checken hoe het met uw cholesterol zit.

Drogisterij Veul heeft aandacht voor uw gezondheid!

Iedereen heeft cholesterol nodig. Maar een hoog cholesterol is een risico voor hart- en vaatziekten. Uw DA-drogist geeft daarom de mogelijkheid uw cholesterol te checken. Deelnemers ontdekken binnen enkele minuten of het cholesterolniveau in orde is. Een zorg minder als het goed is. En heeft uw cholesterol aandacht nodig, dan is het belangrijk om dat te weten! Op basis van de meting krijgen ze een persoonlijk leefstijladvies over eventuele vervolgacties. De cholesterol check vindt uiteraard plaats volgens de geldende anti-corona voorschriften. Waarom een cholesterol check bij uw DA-drogist? Als we mensen met een verhoogd cholesterol tijdig opsporen, kunnen we onnodige gezondheidsrisico’s voorkomen.

Uitslag

Afhankelijk van de uitslag, krijgt u na de meting een persoonlijk leefstijladvies over eventuele vervolgstappen.

Na de meting een persoonlijk leefstijladvies

Met aanpassingen in uw voeding, het slikken van supplementen, meer bewegen of stoppen met roken kunt u namelijk stappen maken om het risico op hart- en vaatziekten te verlagen.

Metingen

De cholesterolmetingen worden gesponsord door Arkopharma en vinden plaats op vrijdag 7 augustus en vrijdag 14 augustus op de Laat (Laat 193 Alkmaar, 072-5120939), donderdag 6 augustus en dinsdag 11 augustus in de Mare (Europaboulevard 160-164, Alkmaar, 072-5619523).



Maak nu snel een afspraak bij DA Drogisterij Veul want vol=vol!