Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Coronakilo’s vliegen eraf bij Bodyvit

BERGEN – ‘’Door de coronacrisis zitten mensen noodgedwongen thuis, komen meer kilo’s aan en zijn ze vaker gestrest. Wij helpen jou deze cirkel positief te doorbreken. Door resultaatgericht te sporten ga jij je direct beter voelen’’, legt Mischa de Jong van Bodyvit Personal Training in Bergen uit. Doe bijvoorbeeld mee met de inspirerende zesweekse afslankbattle – start 30 augustus - om jouw doel te behalen. Mischa benadrukt: ‘’Dit alles gebeurt in een veilige omgeving waarbij nadrukkelijk rekening wordt gehouden met anderhalve meter afstand.’’

Bodyvit Personal Training in Bergen is een kleinschalige en laagdrempelige sportstudio aan de Bergerweg met meer dan twintig jaar ervaring. In deze exclusieve personal trainingsstudio is alles aanwezig om optimaal aan je lichaam te werken: moderne apparatuur, frisse kleedkamers en natuurlijk de trainers. Stuk voor stuk gediplomeerde, ervaren vakmensen die de juiste begeleiding geven. Door de aanwezigheid van een vaste fysiotherapeut en een oefentherapeut is Bodyvit ook heel geschikt voor mensen met een blessure of gezondheidsproblematiek.

Afslankbattle ‘corona’

Thuiszitten door de coronacrisis heeft stress en minder beweging als gevolg. ‘’Hier kunnen we met elkaar iets aan doen waarbij persoonlijke benadering en kwaliteit voorop staan. Doe bijvoorbeeld mee met de afslankbattle. We hebben een beperkt aantal mensen dat mee kan doen, dus zorg dat je er op tijd bij bent. 30 augustus start weer een editie van deze zesweekse cursus waarin je twee keer per week intensief traint met een personal trainer en persoonlijke voedingsschema's van de voedingsdeskundige ontvangt. De investering hiervoor bedraagt 135 euro.

Volg Bodyvit op Facebook en Instagram of kijk voor alle info op www.bodyvitstudio.nl