Postaanzee heet bezoekers welkom
Postaanzee heet bezoekers welkom (Foto: aangeleverd)

Postaanzee start langzaam weer op

EGMOND AAN ZEE - Postaanzee is weer langzaamaan opgestart met de meeste activiteiten. In september komen daar weer een paar activiteiten bij zoals het wandelen tempo 7 kilometer en de spelletjesmiddag. Het gaat bij het wandelen niet alleen om het wandelen zelf maar vooral ook om elkaar na afloop onder het genot van koffie of thee te ontmoeten. Er kunnen in verband met de huidige regels veertien personen daarvoor terecht binnen bij Postaanzee.

Daarom heeft iedere groep een andere start tijd. De groep tempo 7 kilometer start elke maandagochtend om 10.30 uur. De groep tempo 5 kilometer start iedere maandagmiddag om 13.00 uur. De groep tempo 8 kilometer start iedere maandagmiddag om 13.45 uur. De 7 kilometer groep start vanaf maandag 7 september. Opgeven is niet nodig. Meedoen? Zorg dan dat je 15 minuten voor de starttijd aanwezig bent. SpelaanZee start vanaf 16 september elke woensdag om 13.30 uur. Er kunnen door de huidige regels 14 personen weer binnenlopen voor de spelletjes.

''Samen plezier beleven, kom ook!''

Welkom

Els heet iedereen van harte welkom. Hou je van een kaartspel, keezen, mens-erger-je-niet, dammen, schaken, scrabble, dobbelen, puzzelen en van gezelligheid? Dan ben je van harte welkom. ''Samen met de bezoekers kiezen we welke spellen er gespeeld gaan worden. Samen rond de tafel op gepaste afstand en plezier beleven. Dus kom ook!'' Postaanzee vraagt voor deelname en koffie of thee een vrijwillige bijdrage.

Postaanzee Voorstraat 82a 1931 AN Egmond aan Zee