Volop sport- en spelmogelijkheden in Het Vennewater.
Volop sport- en spelmogelijkheden in Het Vennewater. (Foto: Aangeleverd)

Dreumesochtend en sportspektakel

HEILOO - De buurtsportcoaches van Heiloo organiseren dinsdag 13 oktober een dreumesochtend en een sportspektakel in sporthal Het Vennewater. De dreumesochtend is van 10.00 tot 11.30 uur en voor kinderen van een tot en met vijf jaar. Het sportspektakel opent van 12.30 tot 15.30 uur zijn deuren. Online aanmelden is noodzakelijk, dit kan via www.sportenbewegeinheiloo.nl.

Samen met uw (klein)kind kunt u twee uur lang klimmen, klauteren, springen, rennen en samen plezier maken. Elk kind mag zijn/haar loopfiets meenemen want er wordt een begeleid fietsparcours uitgezet. Ook is er een peuterhoek waar de allerkleinsten kunnen rondkruipen en spelen. De dreumesochtend is van 10.00 uur tot 11.30 uur. In verband met de corona-maatregelen mag er één ouder/begeleider per kind mee de hal in.

Sportspektakel

Het Sportspektakel wordt meerdere keren per jaar georganiseerd door de buurtsportcoaches van Holland Sport. Ook in de herfstvakantie is het leuk én gezond om lekker in beweging te komen.

Vanaf 12.30 uur is iedereen van zes tot twaalf jaar van harte welkom om zich lekker uit te leven tijdens de sportieve clinics, op de vele luchtkussens en bij andere leuke activiteiten. De kinderen kunnen deze dag diverse sportclinics volgen, waaronder onder andere trefbal en karate. Bij je aanmelding geef je aan of je hieraan mee wilt doen.

Meer informatie

De kosten om deel te nemen aan de Dreumesochtend bedraagt €5,- per kind, inclusief een kopje koffie of thee voor de begeleider. Toegang tot het Sportspektakel bedraagt € 4,- per deelnemer. Vooraf inschrijven is verplicht en kan via www.sportenbewegeninheiloo.nl. Wilt u meer informatie? Neem dan contact om met Kim Groen, via k.groen@alkmaarsport.nl.