Doe mee aan vakantieFUN!
Doe mee aan vakantieFUN! (Foto: aangeleverd)

VakantieFUN voor jongeren met GGZ-indicatie

ALKMAAR - Stichting Sport-Z VakantieFUN organiseert maandag 12 oktober (herfstvakantie) een sportief en creatief vakantieprogramma voor jongeren met een GGZ-indicatie die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod.

Voor de jongeren van 13 tot 17 jaar is een interessant dagprogramma opgezet waarbij onder andere trampolinespringen en het populaire spel NERF zeker aan bod komen. Iedereen binnen de genoemde leeftijdsklasse en doelgroep uit de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Uitgeest, Heiloo en Castricum kan zich nu gratis aanmelden voor het programma via www.sport-z.org/vakantiefun.

Muziek

Sport-Z is een stichting die zich inzet om een samenleving te creƫren waarin iedereen mee kan doen. Naast het sporten is er ruimte om muziek te luisteren, een kaartje te leggen en gewoon gezellig samen te zijn en er een leuke vakantiedag van te maken.

Ouders en verzorgers van kinderen die binnen de specifieke doelgroep vallen en die in een van de betrokken gemeenten wonen, kunnen hun kind aanmelden via www.sport-z.org/vakantiefun. Deelname aan VakantieFUN is kosteloos.

Vragen

Vragen over VakantieFUN? Neem contact op met Hester Zwart: 06 52493264 of mail h.zwart@sport-z.org