Opbrengst collecte

HEILOO - Dit jaar 2020 heeft de Brandwonden Stichting, ondanks het feit dat we in een tijd leven waar het COVID-19 virus nog de overhand heeft, toch een mooi bedrag via de collecte op kunnen halen. De opbrengst in de bussen is dit jaar zelfs meer dan het vorig jaar, namelijk 6.567,09 euro.

De opbrengst van de QR code op de bus is zelfs € 505,45. De giften die via de aangeboden kaartjes met de QR code zijn gedaan, zijn rechtstreeks naar de Brandwonden Stichting gegaan.

Altijd collectanten tekort

Martin Vogelsangs, coördinator in Heiloo: "Iedereen hartelijk dank voor het geven aan de collecte en alle mensen die meerdere avonden hebben gelopen, ondanks dat het weer niet altijd super was. Verder zou ik nog een oproep willen doen aan mensen die ook wel zouden willen collecteren. Helaas komen we altijd collectanten tekort omdat mensen door omstandigheden niet kunnen lopen of moeten stoppen."

Aanmelden als collectant

Als u zou willen lopen kunt u contact opnemen met de Brandwonden Stichting. Bel 0251-275555 of neem rechtstreeks contact op Martin via martin.j.g@kpnplanet.nl, 06-44568785 of 072-5338645.


Kijk ook eens op brandwondenstichting.nl.