Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Trefpunt open voor ondersteuning

HEILOO - De groepsactiviteiten binnen en buiten het Trefpunt worden tijdelijk maar in ieder geval tot 19 januari stopgezet. Het Trefpunt blijft open voor uw vragen!

Bel, mail of kom naar het inloopspreekuur

Redt u het niet alleen, voelt u zich eenzaam of heeft u een hulpvraag dan kunt u bij ze terecht, zowel telefonisch of in het Trefpunt zelf. Ook als u individueel een activiteit wilt ondernemen kunt u contact opnemen.

Extra spreekuur

Elke dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur houdt cliëntondersteuner Karin van Kersbergen inloopspreekuur. Karin is gespecialiseerd in zelfstandig blijven wonen, mantelzorgondersteuning, eenzaamheid en huiselijk geweld, maar ook voor andere vragen kunt u bij haar terecht.

TelefoonKlets

Met een klein groepje gelijkgestemden belt u elkaar. Elke week een momentje van ontspanning en een gezellig praatje.

Schrijfclub van 8 tot 100 jaar

In januari tot en met maart schrijft u zelf een korte bijdrage aan de hand van een onderwerp. Elke twee weken krijgt u de bundel verhalen thuis inclusief een nieuw onderwerp. De bundel wordt ook gedeeld met de inwoners van de zorginstellingen in Heiloo. Zo helpt u elkaar deze donkere tijd door. Meld u nu aan!

Wandelcontact

Met zijn tweeën wandelen is gezond en gezellig. Het Trefpunt koppelt mensen aan elkaar op afstand en tempo.

Kerstmatch

Samen eten met kerst in een warme, huiselijke sfeer? Het Trefpunt match eetadressen en gasten. Staat u open voor spontane ontmoetingen en vindt u het gezellig om de kerst met anderen door te brengen? Schuif dan aan bij een etentje of organiseer er zelf een bij u thuis. Per adres kunnen maximaal drie personen aanschuiven.

Elke werkdag bereikbaar

Voor hulpvragen, informatie en aanmelden kunt u altijd contact opnemen met het Trefpunt. Elke werkdag van 09.00 tot 12.30 uur (met uitzondering van 24 en 31 december) bereikbaar via 072-5331297 of info@trefpuntheiloo.nl. Bezoekadres Abraham du Bois-hof 2 in Heiloo.

Lichtpuntjes

De medewerkers van het Trefpunt wensen alle bezoekers, deelnemers aan activiteiten, abonnees, huurders en vrijwilligers ondanks alle corona-ellende, warme en rustige dagen, maar vooral veel lichtpuntjes voor 2021 toe.