In een ochtend haal jij je BHV samen met zes tot twaalf andere enthousiaste cursisten
In een ochtend haal jij je BHV samen met zes tot twaalf andere enthousiaste cursisten (Foto: Aangeleverd)

Bedrijfshulpverlening (BHV) in een ochtend

BERGEN AAN ZEE - In een ochtend je Bedrijfshulpverlening (BHV) halen? Dat kan bij restaurant Zilt in Bergen aan Zee. ‘’Dankzij een unieke samenwerking met horecaman en eigenaar Robbert Peek - maar ook manager Arjan Hiemstra - is het mogelijk om volledig coronaproof in een ontspannen sfeer jouw BHV-certificaat te halen bij Zilt’’, vertelt deskundige Jaap van Heugten van Medivice, die samen met zijn team onder meer de complete bedrijfshulpverlening bij voetbalclub AZ verzorgt. Aanmelden is mogelijk via medivice.nl, of mail naar info@medivice-opleidingen.nl, of geef jezelf op bij Zilt.

In een ochtend haal jij je BHV samen met zes tot twaalf andere enthousiaste cursisten. Met koffie, gebak en een uitgebreide lunch is de setting uitermate fijn. ’’Na de cursus gaan de meeste cursisten vaak nog even uitwaaien op het strand. Er zijn twee instructeurs aanwezig, succes is verzekerd en de kosten bedragen 135 euro exclusief BTW’’, weet Jaap.

Hoe aanmelden

‘’Hoe het precies in zijn werk gaat? Eenvoudig. Meld jezelf aan - via bovenstaande methode - en een datum wordt nader bepaald met jou. Nieuwe cursisten krijgen een iets uitgebreider E-learning programma vooraf. Cursisten die op herhaling komen krijgen een eenvoudigere E-learning thuis. Tijdens de praktijkochtend wordt alles direct afgerond in een ontspannen setting. Dat laatste zorgt voor ontzettend veel aanmeldingen’’, benadrukt Jaap, die iedereen welkom heet. ‘’Veel aanmeldingen komen uit de horeca-wereld, maar het zijn veel meer beroepsgroepen en geïnteresseerden die ook op de cursus afkomen. Gelukkig maar, want elk moment kan van levensbelang zijn.’’ Deze unieke BHV cursus kan natuurlijk op elke andere locatie gegeven worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat leer je

Tijdens de cursus Bedrijfshulpverlening leer je hoe je eerste hulp kunt verlenen bij ongevallen, brand beperken en bestrijden, ongevallen voorkomen of beperken, groepen mensen alarmeren en evacueren in noodsituaties en hulpverleningsinstanties alarmeren en met hen samenwerken. Medivice heeft een speciale BHV-opleiding ontwikkeld voor bedrijven, Horeca en lagere, middelbare en hogere onderwijsinstellingen. Met veel aandacht voor onwel-wording, diabetes, hartritmestoornissen en intoxicatie door middel van alcohol en drugs.

Aanmelden voor de cursus BHV is mogelijk via medivice.nl, of mail naar info@medivice-opleidingen.nl, of geef jezelf op bij Zilt.