Start Studiekring 50+ in Trefpunt

HEILOO - Trefpunt Heiloo start binnenkort met een Studiekring. Er is plaats voor twaalf 50-plussers, mensen die er plezier in hebben om geestelijk actief bezig te blijven. Niet laten afschrikken door het woord studie. In de praktijk gaat het om het met elkaar bespreken van zelf gekozen onderwerpen, van eigen ervaringen en eigen inzichten.

De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses, of opgedane kennis en ervaring, die je met een ander wilt delen. Zo blijven we samen op een plezierige manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen en zo “intellectueel actief” mogelijk.

Eigen inbreng

De studiekring kenmerkt zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtewisselingen. Daarnaast draagt zij bij aan een uitbreiding van uw sociale contacten. Het is voor veel deelnemers een moment geworden om naar uit te kijken. Eén maal per twee weken (op dinsdagmiddag) komt de kring bij elkaar. Een bijeenkomst duurt ongeveer twee uur en kost € 3,50 per keer, inclusief kopje koffie of thee. Voor belangstellenden is er dinsdag 20 oktober om 14 uur een mogelijkheid om kennis te komen maken met het fenomeen Studiekring.

Iedereen welkom

In het Trefpunt Heiloo is iedereen van harte welkom, graag vooraf even aanmelden via info@trefpuntheiloo.nl of telefonisch (072) 533 12 97.