Nieuwbouwproject De Plukhoeve
Nieuwbouwproject De Plukhoeve (Foto: aangeleverd)

Start woningverkoop De Plukhoeve

HEERHUGOWAARD - M3 Ontwikkeling en Thunnissen starten vrijdag 13 november met de verkoop van het nieuwbouwproject De Plukhoeve. Dit is een uniek nieuwbouwplan in De Draai in Heerhugowaard. Van Braam Minnesma is verantwoordelijk voor de bouw van de woningen.

In de Plukhoeve komen 21 woningen in een gevarieerd woningaanbod: veertien twee-onder-een-kapwoningen, vijf levensloopbestendige woningen en twee vrijstaande villa's. De verkoop van de woningen gaat via een collegiale samenwerking tussen Hofzicht Makelaars en Kuijs Reinder Kakes uit Heerhugowaard.

Woonoppervlakte varieert van 145 tot circa 188 vierkante meter

Smaakvol wonen

Dit nieuwe deelplan kan met recht het neusje van de zalm genoemd worden. Bijzondere woningen in een parkachtige, landelijke omgeving. Rust en ruimte staan symbool voor de Plukhoeve. Het ontwerp is van M3 Architecten uit Rijswijk. Door de luxe opzet van het plan wordt dit echt een prachtige plek om te wonen. Ruim van opzet, omgeven door groen en met voldoende ruimte voor parkeren. Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op dorps wonen en sluit goed aan bij het grotere geheel van nieuwbouwlocatie De Draai en het karakter van de polder. Verder is er veel aandacht besteed aan levensloopbestendige wonen voor onder meer senioren. Er komen woningen in verschillende smaken; elk net even anders.

Elementen

Dit komt door de toepassing van verschillende architectonische elementen. De woonoppervlakte varieert van 145 tot circa 188 vierkante meter. De prijzen beginnen bij € 372.500 vrij op naam. Verder zijn de woningen zeer energiezuinig; zo zuinig zelfs dat diverse hypotheekverstrekkers de kopers een extra aantrekkelijke hypotheek kunnen aanbieden.

Start verkoop

De verkoop start vrijdag 13 november; dan is alle verkoopdocumentatie beschikbaar en kunnen geïnteresseerden online inschrijven voor de woningen via deplukhoeve.nl.


De online inschrijving sluit dinsdag 17 november om 09.00 uur.

Nieuwbouwproject De Plukhoeve