Oud papier

EGMOND-BINNEN - Zaterdag 14 november kunnen belangstellenden weer van 10 uur tot 12 uur oud papier en karton inleveren bij het dorpshuis De Schulp. De opbrengst is voor de jeugd van voetbalvereniging St. Adelbert.


Domper

SCHOORL - ''Onze verkoop van hyacintenbollen in de maand december is een jarenlange mooie traditie in Schoorl en Groet. Vele mensen kijken uit naar onze verkopers en voor ons als vereniging is het jaarlijks een belangrijke bijdrage voor de clubkas. Helaas hebben we als bestuur moeten besluiten om dit kalenderjaar geen bollenactie te houden. Het is jammer genoeg onmogelijk om dit Corona proef te organiseren. Uiteraard is het streven om in 2021 in december gewoon weer bij u aan de deur te komen met onze bollen. Mocht u ons willen ondersteunen in deze moeilijke tijd, dat kunt u uw donatie overmaken op nummer nl44 RABO 0146901592. Ook kunt u Vriend van Duintreffers worden voor een jaarlijkse bijdrage van €20. Uw naam wordt dan opgenomen in de eregalerij van Vrienden van Duintreffers. Mocht u vriend willen worden, dan kunt u een berichtje sturen naar duintreffers@gmail.com.''


Nieuwtje

GEMEENTE - Heb jij een nieuwtje te melden voor het Bergens Nieuwsblad? Mail dan naar redactie.bnb@rodi.nl.. Voeg bij voorkeur een foto met onderschrift en bronvermelding bij. Soms haalt het nieuws de krant niet, maar niet getreurd want dan is deze online terug te vinden via Rodi.nl/Bergen of de Facebook-pagina Rodi Bergen.