Zo was het. Kom gauw kijken hoe het geworden is
Zo was het. Kom gauw kijken hoe het geworden is (Foto: aangeleverd)

Facelift voor dierenartsenpraktijk

SCHOORL – Dierenartsenpraktijk Kennemerland op de Heereweg was de afgelopen week gesloten voor een grondige verbouwing. Vanaf maandag 16 november kunnen alle dieren en hun baasjes weer terecht in hun vertrouwde praktijk.

De praktijk heeft al meer dan twintig jaar een vaste plek in Schoorl. De afgelopen twee jaar was het onzeker of de werkzaamheden aan de Heereweg voortgezet konden worden. “Ik wil alle klanten die meegedacht hebben over een eventuele nieuwe locatie heel hartelijk bedanken”, laat dierenarts Caroline van de Bunt weten. “Heel fijn om te merken dat mensen zo meeleven. Uiteindelijk bleek dat we toch in dit pand konden blijven. Dat was een goede aanleiding om het interieur eens flink aan te pakken, zodat we iedereen nog beter van dienst kunnen zijn. Een feestelijke opening zit er in deze tijden niet in, maar we willen het toch graag vieren. Daarom ligt voor de eerste 50 klanten een leuk verrassingspakketje klaar.”

Openingstijden

De openingstijden zijn ongewijzigd: dagelijks van 13.00 tot 18.00 uur en op woensdag vanaf 9.00 uur. Voor het aanvragen van visites voor dezelfde dag kan men bellen tussen 8.00 en 9.00 uur. Voor visites voor op langere termijn is de praktijk van 8.00 tot 19.00 uur bereikbaar. Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt.

Meer informatie

Dierenartsenpraktijk Kennemerland. Praktijk Schoorl, Heereweg 92 A, 1871 EK Schoorl, 072-5095013. Praktijk Bergen, Oosterweg 30, 1862 KD Bergen, 072-5895667


praktijk@dapkennemerland.nl. www.dapkennemerland.nl


www.facebook.com/DierenartsenpraktijkKennemerland