Met een taart werd Marcella Tensen verrast door haar collega’s.
Met een taart werd Marcella Tensen verrast door haar collega’s. (Foto: Theo Annes)

Feest bij Schoonheidssalon Skintaliz!

HOORN - Met een taart werd Marcella Tensen verrast door haar collega’s en ook hadden zij de krant gebeld. Er moet een feestje gevierd worden, want Marcella heeft deze maand 12,5 jaar haar eigen schoonheidssalon. Collega Bianca: "Dit konden wij niet zomaar voorbij laten gaan. Skintaliz is zo'n mooie schoonheidssalon en Marcella is zo'n kei in haar vak dat wij haar wilden verrassen. Dat verdient ze gewoon."

12,5 jaar geleden startte Marcella in het hartje van Hoorn zelfstandig een schoonheidssalon. De eerste jaren werkte zij boven parfumerie DA maar als snel verhuisde Marcella naar een ander pand in Hoorn en er kwam personeel bij. Marcella wijzigde haar salonnaam en zo ontstond negen jaar geleden Skintaliz. Maar wat betekent deze naam nu eigenlijk? Skintaliz staat voor SkinTotaal waarbij de Talizman (een z voor de beeldvorming) geluk brengt. Skintaliz betekent letterlijk het geluk voor Marcella Tensen. Een naam waar ze goed over na had gedacht. Marcella heeft in al die jaren een unieke stijl ontwikkeld met haar salon waarbij zij alles heeft uitgedacht om zo de klanten het maximale te kunnen geven in haar behandelingen. Professionaliteit, een goed productadvies en een tevreden klant spreken voor zich bij Skintaliz. Maar het belangrijkste is nog altijd persoonlijke aandacht voor de klanten en hen een warm welkom geven. Iedere klant die Skintaliz in de afgelopen 12,5 jaar heeft bezocht, weet dat.

Marcella: "Bij Skintaliz kijken wij naar de klant en binnen de behandeltijd staan wij in dienst van deze klant. Dit betekent dat wij samen met onze klanten bepalen welke behandeling wij toepassen voor het gewenste resultaat. Wil een klant een mooie huid maar ook heerlijk genieten? Dan passen we een klassieke schoonheidsbehandeling toe. Heeft de klant liever een anti-aging-behandeling waarbij rimpels worden vervaagd, de huid wordt gelift of huid-oneffenheden worden behandeld? Het kan allemaal."

Beauty Award

Dat Skintaliz een unieke salon is, bevestigde in 2014 de jury van de Beauty Award, de hoogst haalbare prijs binnen de schoonheidsbranche. Marcella won zilver met deze landelijke wedstrijd. Het is alweer zes jaar geleden, maar nog steeds een prestatie om trots op te zijn en iets moois om op terug te kijken. Doordat haar salon ook in de binnenstad snel te klein werd, verhuisde Marcella opnieuw met Skintaliz. Skintaliz is nu inpandig gevestigd in sportcentrum Vredehof en beschikt hier over meerdere behandelruimtes.

Dankbaar

Tot slot wil Marcella graag een aantal mensen bedanken die voor haar belangrijk zijn geweest in haar loopbaan. Als eerste Casper­­, de man van Marcella. Samen hebben zij twee jongens: Joep (9) en Jim (3). Zonder de steun van haar gezin had Skintaliz niet zo kunnen groeien. Marcella: "Wanneer je aan de achterkant wordt ondersteund kan de voorkant optimaal zijn." Ook hebben onder andere schoonheidsspecialistes Anne Britt en Bianca de salon groot gemaakt. De grootste dankbaarheid gaat natuurlijk uit naar alle klanten die Skintaliz hebben bezocht en nog steeds bezoeken. Marcella gaat samen met haar team door naar nog 12,5 jaar. "Ik zal de salon met net zoveel enthousiasme en passie voor de klant, de huid en het vak doorzetten als toen ik begon. Dit is allemaal niet veranderd. Ik heb alleen nu 12,5 jaar meer ervaring."

Nog nooit bij Skintaliz in de Vredehof geweest? Iedereen is van harte welkom. Marcella: "Ook onze bestaande klanten zien wij graag! Nogmaals dank, dank, dank voor alle mooie jaren en wij kijken uit naar wat er allemaal nog gaat komen!"

Skintaliz, Vredehofstraat 5 in Hoorn. Meer informatie: www.skintaliz.nl.