Iedereen vanaf achttien jaar is welkom om een keer de sfeer te proeven bij de Risdamse Badminton Club.
Iedereen vanaf achttien jaar is welkom om een keer de sfeer te proeven bij de Risdamse Badminton Club. (Foto: aangeleverd)

Badmintonclub Slash nog steeds springlevend

HOORN - "Wij zijn nog steeds springlevend", zegt Kees van Kleef, voorzitter van badmintonclub RBC Slash in Hoorn, nu badminton spelen in de zaal weer mag. Iedereen is van harte welkom bij het recreanten-badminton op maandag- en woensdagavond en vrijdagmiddag.

"Natuurlijk was het teleurstellend dat we in april ons veertigjarig jubileumfeest niet konden vieren als gevolg van de coronacrisis. Maar uitstel is geen afstel, we houden het nog tegoed", zegt Van Kleef.

De Risdamse Badminton Club speelt in de sportzaal in de Huesmolen, ingang via het cultureel centrum. Kom eens langs om het uit te proberen, ieder vanaf achttien jaar is welkom. Belangstellenden kunnen drie avonden gratis meedoen. Rackets zijn aanwezig.


Aanvang maandag om 19.30 uur, woensdag 20.00 uur en vrijdag 14.30 uur. De ventilatie in de sportzaal is honderd procent in orde bevonden door de gemeente, eigenaar van de zaal. Meer informatie: Annette Snaas, 06-83646281.