Wat begon met vijf bedrijfswagens op De Dolfijn, is vijf jaar later uitgegroeid tot een onderneming met honderdtwintig bedrijfswagens die klaar staan voor de verkoop.
Wat begon met vijf bedrijfswagens op De Dolfijn, is vijf jaar later uitgegroeid tot een onderneming met honderdtwintig bedrijfswagens die klaar staan voor de verkoop. (Foto: Guillaume Groen)

Peeters Bedrijfswagens bestaat vijf jaar

ENKHUIZEN - Peeters Bedrijfswagens is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens tot 3500 kilo met een prijs tot vijftigduizend euro (exclusief btw). "Je hebt dus geen groot rijbewijs nodig om te ze mogen besturen. De bedrijfswagens zijn vooral interessant voor ondernemers, dus voor de zakelijke markt. Maar ook particulieren zijn natuurlijk welkom", aldus Marco Peeters die het bedrijf nu vijf jaar samen met zijn vrouw Mieke Sjerps runt.

'Wij vinden het belangrijk om onze klanten snel én goed te helpen'

Wat begon met vijf bedrijfswagens op De Dolfijn, is vijf jaar later uitgegroeid tot een onderneming met honderdtwintig bedrijfswagens die klaar staan voor de verkoop. In 2017 verhuisden Marco en Mieke met hun bedrijf van De Dolfijn naar De Star, waar ze nu ruim drieduizend vierkante meter tot hun beschikking hebben. "De meeste bedrijfswagens die hier staan zijn gebruikt en dat levert voor de klant veel voordelen op. Zo zijn de bussen snel rijklaar en scherp geprijsd. Bovendien zijn ze allemaal technisch in zeer goede staat." Voor een eerlijk advies kunnen klanten ook altijd bij Peeters terecht. "We denken graag mee met onze klanten bij het maken van de juiste keuze. Wij vinden het belangrijk om onze klanten snel én goed te helpen. En wie nog even op de bestelde wagen moet wachten, kan bij ons altijd gebruik maken van een voorloopauto." Het laatste jaar verkoopt Peeters Bedrijfswagens ook veel nieuwe bedrijfswagens. Denk aan VW Crafter, Renault Trafic en Master, Ford Transit Connect, Custom en Transit, et cetera.

Financial lease

Met financial lease betaalt de ondernemer een vast bedrag per maand aan rente en aflossing, en is hij of zij economisch zelf eigenaar van de bedrijfswagen. "Voor jonge ondernemers en starters is dit natuurlijk heel aantrekkelijk. De lijnen zijn bij ons kort; binnen 24 uur kunnen we alles regelen."

Marco en Mieke kennen de markt van de lichte bedrijfswagens door en door

Buiten openingstijden

Peeters heeft een snel wisselende voorraad bedrijfswagens; van een kleine Connect tot een grote bakwagen en van een bedrijfsbus tot pick-up. Er is dus voor ieder wat wils en inruil is mogelijk. Staat de juiste bedrijfsauto niet in de voorraadlijst? Of op zoek naar een bepaald model of specifieke uitvoering? Marco en Mieke kennen de markt van de lichte bedrijfswagens door en door. Uniek in autoland is dat Mieke en Marco ook buiten de openingstijden klaar staan voor hun klanten. "Met name zakelijke klanten hebben het vaak overdag te druk en willen 's avonds of in het weekend langskomen. Dat is bij ons geen probleem. We merken dat onze klanten dat heel prettig vinden."

Nek uitsteken

In deze coronatijd steekt Peeters Bedrijfswagens zijn nek flink uit met de aanschaf van veertig Mercedes Benz Sprinters. Nu te koop of te financial leasen.


Peeters Bedrijfswagens is te vinden aan De Star 44 in Enkhuizen. Telefoon: 0228-318370 of 06-14671548. Kijk ook op de website: www.peetersbedrijfswagens.nl.