Kleinschalige groepslessen bij DamesFit

ZWAAG - Rust vinden met een vleugje West-Friese nuchterheid: dat kan je verwachten wanneer je je inschrijft voor een van de nieuwe groepslessen van DamesFit. Hét sportcentrum speciaal voor vrouwen in Hoorn en omstreken breidt haar sport- en vitaliteitsaanbod uit met onder andere Wim Hof ademtraining, Pilates, Hatha Yoga & Flow Yoga.

'Kleine groepslessen waar vrouwen zich snel thuis voelen'

Waar DamesFit bekend stond om haar circuittrainingen, kan de work-out nu worden uitgebreid met verschillende groepslessen. "Een fijne plek om naartoe te gaan met vriendinnen, maar ook zeker om nieuwe vriendinnen te maken", aldus eigenaresse Trix Blank. "Die gezelligheid, daar staan we bekend om. We bereiken dit door kleine groepslessen te organiseren waar vrouwen zich snel thuis voelen. Probeer eens een les ademtraining, Hatha Yoga, Flow Yoga of Pilates en maak het zelf mee!"

Coronamaatregelen

Uiteraard wordt er tijdens al deze gezelligheid goed opgelet dat de coronamaatregelen nageleefd worden. "Door de verhuizing naar het grotere pand op De Oude Veiling 54A is het nog veel makkelijker geworden om de anderhalve meter afstand te houden. De ventilatiemogelijkheden zijn hier beter en door het gebruik van een app zorgen we ervoor dat de sportschool nooit te vol wordt. Zo kan er te allen tijde veilig gesport worden. Covid? Cofit!"


www.damesfit.nl | De Oude Veiling 54A, 1689 AC Zwaag | tel. 06-81241677 | info@damesfit.nl