Het bestuur van KHN Hoorn: Rob (De Nadorst), Ron (Vivaldi), Arnoud (Oranje Buiten), Frank (d' Oude Waegh), Jesse (Ome Tinus) en René (Velius en Snackhuis De Poort).
Het bestuur van KHN Hoorn: Rob (De Nadorst), Ron (Vivaldi), Arnoud (Oranje Buiten), Frank (d' Oude Waegh), Jesse (Ome Tinus) en René (Velius en Snackhuis De Poort). (Foto: Theo Annes)

'Wij willen de 'magneet' van onze stad zijn'

HOORN - Koninklijke Horeca Nederland Hoorn (KHN Hoorn) maakt zich hard voor de horecaondernemers in de gemeente Hoorn. En dat is zeker in deze tijd hard nodig. "Elke horecaondernemer houdt op zijn of haar eigen manier het hoofd boven water. Om onze leden een hart onder de riem te steken en hen te steunen in deze moeilijke tijd, plaatsen we deze week én de komende weken een paginagrote advertentie in het Hoorns Nieuwsblad", vertelt voorzitter René Stam van Brasserie Velius en Snackhuis De Poort.

Hart onder de riem voor Hoornse horecaondernemers

Koninklijke Horeca Nederland maakt zich hard voor alle horeca en komt op voor de belangen van alle horeca-ondernemers. "Samen moeten we ervoor zorgen dat de Hoornse horeca de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet kan zien", benadrukt René. "We blijven ons hard maken voor het herstel van de horeca." Het bestuur van KHN Hoorn, bestaande uit zes lokale horecaondernemers, is dé gesprekspartner met de gemeente waar het gaat om horeca-gerelateerde wetten en regels in de stad. Nu de deuren van de horeca weer gesloten zijn, heeft een aantal horecaondernemers besloten om maaltijden te bezorgen of ze te laten afhalen. Anderen doen dat niet en doen hun bedrijf voorlopig op slot. "Iedereen maakt daarin een eigen keuze, maar we doen allemaal op onze eigen manier ons best. Het is voor de horecaondernemers in ieder geval belangrijk om te laten zien dat ze er nog zíjn, dat ze in beeld blijven. Dat willen we met de advertenties in deze krant extra benadrukken. Het is een onzekere en moeilijke tijd; niemand weet precies hoe lang de sluiting gaat duren. Steun vanuit de consument is daarom juist nu heel belangrijk. Dat merken wij zelf ook. Het medeleven van onze klanten doet ons enorm goed."

Hoewel deze bizarre tijd voor weinig vreugde zorgt, blijft René er positief in staan. "We willen allemaal dat de Hoornse horeca blijft bestaan en dat we hier met z'n allen goed uitkomen. Het licht aan het eind van de tunnel is op dit moment nog niet in zicht, maar ik weet zeker dat dat er komt. Het wordt weer een keer 'normaal'. De dag dat we de deuren weer mogen openen, moet een mooie feestdag worden! Daar kijk ik naar uit. Als horecaondernemers willen wij straks weer de magneet van onze stad Hoorn zijn; een plek waar mensen naartoe trekken."


Bekijk de advertentie van KHN Hoorn in deze krant én de advertenties op deze pagina. Steun de lokale horeca! Geniet thuis van al het lekkers dat de Hoornse horeca te bieden heeft.