De Groene Cirkel verkoopt tweedehands kinderkleding en speelgoed. (Foto: aangeleverd)
De Groene Cirkel verkoopt tweedehands kinderkleding en speelgoed. (Foto: aangeleverd)

Vrijwilligerswerk doen bij De Groene Cirkel

HOORN - Tweedehands-kinderkledingwinkel De Groene Cirkel wil heel graag half september de deuren weer openen. Maar daarvoor zijn meer vrijwilligers nodig. Wie vindt het leuk om te komen helpen?

De Groene Cirkel is op zoek naar mensen samen met het team de winkel bedienen en bezoekers hartelijk verwelkomen. De werkzaamheden bestaan uit het sorteren van kleding, prijzen, labelen en digitaal verwerken. Het is belangrijk dat een vrijwilliger minimaal één dagdeel per week beschikbaar is en aanwezig is bij de vergaderingen. De Groene Cirkel biedt een leuke werkplek in een gezellig team. Jaarlijks staan een vrijwilligersuitje en een kerstborrel op het programma.

Zelf inbrengen

De Groene Cirkel is gehuisvest op de eerste etage van wijkcentrum Kersenboogerd, Brederodegracht 1 in Hoorn. Op zoek naar tweedehands-kinderkleding (maat 50 tot en met 176) of speelgoed voor een leuk prijsje? Dan is De Groene Cirkel het juiste adres. Wie zelf kleding of speelgoed in wil brengen, is ook van harte welkom.

De Groene Cirkel is op de volgende dagen geopend: woensdag en vrijdag van 9.00 tot 11.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur, donderdag van 9.00 tot 11.00 uur. Zodra er voldoende medewerkers zijn, is de bedoeling dat de winkel ook op dinsdag open gaat.


Uiteraard hanteert de winkel de RIVM-regels. Kijk voor meer informatie op www.netwerkhoorn.nl. Kijk ook op de Facebookpagina: Groene Cirkel.



(Foto: aangeleverd)