Zowel binnen als buiten is volop ruimte om te spelen en te ontdekken. (Foto: aangeleverd)
Zowel binnen als buiten is volop ruimte om te spelen en te ontdekken. (Foto: aangeleverd)

Welkom bij Kinderopvang Berend Botje

HOORN - Op zoek naar opvang in Hoorn-Kersenboogerd? Kom dan eens kijken bij Kinderopvang Berend Botje in basisschool De Klipper. Hier biedt Berend Botje opvang aan kinderen van nul tot dertien jaar oud. In onze lichte, ruime lokalen kun je van maandag tot en met vrijdag terecht in het kinderdagverblijf, de peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) én buitenschoolse opvang.

Op deze prachtige locatie is zowel binnen als buiten volop ruimte om te spelen en te ontdekken. De kinderen mogen gebruik maken van de peutergymzaal, het groen ingerichte speelplein en de sportvelden naast de school.
Kinderen leren het meeste van elkaar, ook tijdens het spelen. Bij Berend Botje leren zij spelenderwijs meer over zichzelf, maar ook over de wereld en over anderen. De kinderen worden op een creatieve en speelse manier gestimuleerd, passend bij waar een kind op dat moment aan toe is.

Benieuwd naar de opvangmogelijkheden in Hoorn-Kersenboogerd? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke rondleiding (uiteraard volgens coronamaatregelen) via 088-2337180 of kindercentrum@berendbotje.nl. Desgewenst kan dit ook via videobellen.

Inloopavond

Belangstellenden kunnen zich ook aanmelden voor de inloopavond op woensdag 2 september. Tussen 19.00 en 20.30 uur kunnen zij binnenkijken. Aanmelden kan via berendbotje.nl/cursusaanbod .