Bingo, dansen en winkel in De Zaagtand

HOORN - Wijkcentrum De Zaagtand start zondag 20 september met activiteiten op de zondagmiddag: bingo en de dansmiddag voor senioren.

Na een afwezigheid van meer dan een half jaar begint 20 september weer de dansmiddag voor senioren. Iets anders dan bezoekers gewend zijn, maar wel coronaproof. Dansen kan in de grote zaal. De muziek wordt, zoals vanouds, geregeld door dj Bert Duyndam. In de ontmoetingsruimte kunnen bezoekers op gepaste afstand genieten van de muziek, gezelligheid, een hapje en een drankje. Er zijn wel beperkingen: er is maximaal ruimte voor dertig personen en dansen mag met maximaal acht koppels tegelijkertijd. Reserveren is een vereiste. Dat kan tot uiterlijk woensdag 16 september. De aanvang is 14.00 uur en de kosten zijn 3,50 euro.

Dezelfde middag is er ook weer bingo. Deze begint om 13.30 uur en deelname kost 0,50 cent per kaart. Ook voor de bingo moet van tevoren gereserveerd worden. Tegelijkertijd is tweedehandskledingwinkel Doe Wat geopend.

Meer informatie en aanmelden: wijkcentrum De Zaagtand, Sint Eloystraat 106, Hoorn. Telefoon: 0229-855700. E-mail: zaagtand@netwerkhoorn.nl.